FORMULARUL 600. Ministrul de Finanţe, anunţ important

Ministerul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a afirmat că în luna februarie se va definitiva noul mecanism privind Formularul 600, urmând ca acesta să fie dezvbătut publici şi să se adăugă completări sau modificări dacă este nevoie. "Am invitat protestarii la o dicuţie. A fost o discuţie reuşită, le-am explicat care este abordarea şi au plecat mulţumiţi", a afirmat ministru de Finanţe.

Eugen Teodorovici a mai spus că în cursul lunii curente va fi definitivat mecanismul privind Formularul 600. "După aceea îl vom dezbate public", a mai afirmat acesta.

"Este importat ca toţi cei vizaţi să aibă totul clar, să nu mai facă multe drumuri la Fisc, să nu îşi piardă calitatea de asigurat şi nici să nu mai depună încă o dată Formularul dacă au făcut acets lucru pănă pe 31 ianuarie. Discuţia se poartă la Ministerul Muncii şi vom participa şi noi", a mai spus Eugen Teodorovici.

VIDEO. Formularul 600, făcut avioane de hârtie. Flashmob în faţa Ministerului Finanţelor

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?