Firma care a construit pasajul de la Piaţa Presei a intrat în insolvenţă

 
Pasajul Presei i-a adus ghnion
Pasajul Presei i-a adus ghnion

Compania care s-a ocupat de realizarea pasajului rutier de la Piaţa Presei din Bucureşti, inaugurat recent de autorităţi, a intrat în insolvență.

Tribunalul Bucureşti a aprobat cererea de intrare în insolvenţă a firmei Apolodor Com Impex, deţinută de omul de afaceri Radu Octavian Ouatu.

Apolodor şi-a cerut insolvenţa pe 23 iulie, iar Tribunalul Bucureşti a aprobat cererea pe 6 august. Totodată, la dosarul de insolvenţă al Apolodor este conexată şi cererea unei alte firme, care are de recuperat bani - Tomis Divers Construct.

Anul trecut, Apolodor a avut o cifră de afaceri de 25,6 milioane de euro, în scădere cu aproape 20% faţă de anul anterior. Chiar şi-aşa, firma a reuşit să treacă pe profit, potriit Economica.net. Apolodor avea anul trecut datorii de 28,1 milioane de euro.

Omul de afaceri Radu Octavian Ouatu a ocupat locul 255 în ultima ediţie a Top 300 Capital cu o avere estimată la 18-20 de milioane de euro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?