Fără dubii. Propaganda rusă o propune pe Dăncilă ”omul politic al anului 2018”

 

Site-ul rusesc Sputnik, portavocea guvernului de la Moscova, o propune pe Viorica Dăncilă ”omul politic al anului 2018” și oferă și argumente. Sputnik România Moldova o propune pe Viorica Dăncilă pentru titlul de Omul Politic Român al Anului Centenarului.

Dăncilă, scrie Sputnik, ”s-a dovedit o uriașă supriză, dovedind calm, pricepere și, peste toate, un nivel al demnității mult peste ce am văzut în ultimii ani”.

”Prima femeie din istoria țării care conduce Guvernul a avut intervenții memorabile în Parlament, în cadrul unor manifestări interne și internaționale, la ședințele Cabinetului sau în diverse interviuri și conferințe de presă”, scrie Sputnik.

”Pe plan extern a promovat apropierea DEMNĂ de Uniunea Europeană, dar a insistat pe relaționarea interbalcanică, precum și cu două puteri extra comunitare – Israel și Turcia”, mai scrie site-ul de propagandă rusă, care a apreciat discursul premierului în Parlamentul European.

În România, unde este ținta criticilor și glumelor, în special din cauza exprimării defectuoase, Dăncilă nu se bucură de aceeași apreciere.

Un sondaj CURS dat publicității în decembrie arată că 73% dintre români au o părere proastă sau foarte proastă despre premier.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?