Excluşii din ALDE îşi fac partid şi susţin PSD. Anunţul fostului lider al organizaţiei Olt

 

Deputatul Mihai Niţă, schimbat miercuri din funcţia de preşedinte al ALDE Olt, a anunţat că toţi parlamentarii formaţiunii care sunt nemulţumiţi de acţiunile lui Călin Popescu Tăriceanu urmează să preia un alt partid politic cu care să susţină PSD la Guvernare.

Mihai Niţă spune că „aşa ar fi corect”, iar preluarea unui nou partid de către nemulţumiţii din ALDE ar urma să se facă, săptămâna viitoare.

„Sunt supărat că m-au dat afară din funcţia de preşedinte al filialei Olt. N-o să fac nimic, îmi văd de treaba mea. Voi lupta, cât se poate, cu conducerea şi sper ca, săptămâna viitoare, să avem un partid care să facă o alianţă cu PSD. Sper! Ne vom reuni şi vom lua o decizie, acesta este pasul următor. Vom intra într-o formaţiune politică, vom prelua un partid, care există dar nu este cunoscut. Aşa ar fi corect, să susţinem alianţa de guvernare în continuare, şi sper să se întâmple aşa”, a declarat Niţă.

Deputatul Mihai Niţă a fost înlocuit, miercuri seara, de conducerea centrală a ALDE, din funcţia de preşedinte al filialei Olt cu vicepreşedintele CJ, Ioan Ciugulea. Niţă spune că ALDE se va desfiinţa ca partid.

„Organizaţia locală rămâne ALDE Olt, până când se desfiinţează partidul la nivel naţional. Nu mai poate folosi denumirea de ALDE”, a spus parlamentarul.

Detalii pe Realitatea de OltAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?