• things

  Legile Puterii
  cu Denise Rifai

  De luni până joi, de la ora 20.00. Cred că, dincolo de Constituţie, de legile organice, sunt şi altfel de legi pe care cei care ajung să ne conducă trebuie să le respecte. Sunt Legi ale PUTERII adică sunt reguli pe care aceşti oameni, plătiți de noi să ne reprezinte, sunt obligaţi să le respecte. Sunt legi ale moralei, sunt legi ale bunului simţ şi sunt sunt legi ale responsabilităţii celor care sunt aleşi să ne conducă. Dar eu nu vreau să vorbesc doar despre politică şi de calculele pe care ei şi le fac ca să rămână veşnic la putere, ci despre întregul pachet de norme pe care ei trebuie să le respecte în statul român pentru ca acestă ţară să devină ceea ce merită. Aşa că, aici, cu mine la Legile Puterii, vom dezbate seară de seară problemele reale ale României şi îi vom întreba pe politicienii din platoul meu care sunt pentru ei adevăratele Legi ale Puterii. 


  Vezi ultimele editii
 • things

  Lupta pentru România
  Cu Nicoleta Cone

  De luni până joi de la ora 17:00 și apoi de la 19:00. În fiecare zi, aici, la Realitatea TV, ne întrebăm ce contează. Ce e important pentru oameni. Cum să facem să se audă mai bine vocea românilor şi cum să arătăm mai clar, pertinent când suntem minţiţi. Punem cap la cap declaraţiile cu faptele şi cu realitatea din teren. Căutăm politicienii, ascultăm ce zic. Căutăm românii care împing ţara spre progres şi vedem puterea exemplului. Îi căutăm pe cei care luptă cu un sistem care îi revoltă sau îi descurajează. Îi arătăm aşa cum sunt pe cei care ne conduc şi care hotărăsc pentru noi. ASTA VREM. ASTA FACEM. PENTRU ASTA NE BATEM. Fără frică. Fără menajamente. Fără laşitate.


  Vezi ultimele editii
 • things

  Decodor
  cu Costi Rogozanu
  Decodez realitatea de luni până joi. Bruiaj cotidian. Viralizare necontrolată, derapaje media. Adevăruri sucite. Pentru a demonta propaganda facilă. Pentru a calma spiritele încinse, pentru a obține o imagine clară. Așadar, folosește un "Decodor".

  Vezi ultimele editii
 • things

  România 2019
  O emisiune marca Realitatea TV, cu Cozmin Gușă în rol de moderator

  Cozmin Gușă iese din rolul de consultant politic și îmbracă haina de moderator, într-o emisiune de proporții: "Dacă tot am încercat atât de mult să dau niște răspunsuri...mi-a venit rândul să adresez și întrebări".


  Vezi ultimele editii
 • things

  Prime Time News
  Cu Delia Vrînceanu, de luni până joi, și cu Nicoleta Cone de vineri până duminică

  Ultimele decizii politice, cele mai noi declarații de la Președinție, Guvern sau Parlament, analizate și puse în context de cei mai buni jurnaliști, politologi, sociologi sau experți în economie și geopolitică. Hotărârile judecătorești care schimbă cursul vieții oamenilor care păreau de neatins, dar și metehnele societății în care trăim. Poveștile de viață care ne șochează prin duritate sau care dau sens prin puterea exemplului - la Prime Time News căutăm oamenii care se implică în societate, care vor să lase ceva în urma lor și care au devenit lideri în comunitățile în care trăiesc. Reporterii Realitatea TV adună cele mai bune și noi informații pe care le prezinta în transmisiuni și direct și reportaje din cele mai fierbinți zone ale țării sau din lume. Prime Time News este pe scurt viață, emoție, impact, dramă și uneori, amuzament. Un jurnal care se adresează tinerilor și persoanelor mature care vor să nu-i ia viața prin surprindere.


  Vezi ultimele editii
 • things

  Newsroom
  Cu Claudiu Popa de luni până joi de la 14.00 la 17.00 și Ionela Arcanu, vineri de la 15.00-17.00

  Într-un nou decor, cu un nou conţinut jurnalistic şi un nou tonus.

  Emisiunea este realizată dintr-un studio modern, dotat cu un videowall impresionant şi un touch-screen performant. Totuşi, aşa cum ne-au obişnuit, realizatorii vor părăsi studioul şi se vor afla de fiecare dată în mijlocul evenimentelor atunci când acestea o cer.


  Vezi ultimele editii
 • things

  EDIŢIE SPECIALĂ

  Evenimentele de interes major apar brusc şi ţin prima pagină a mass media zile întregi.

  Fie că sunt subiecte interne sau externe, jurnaliştii experimentaţi ai Realitatea TV le dezbate în ediţii speciale, împreună cu cei mai importanţi oameni ai momentului, cu cei mai buni specialişti, cu cei mai calificaţi comentatori ai vieţii politice, economice şi sociale.

  Nu rata “Ediţiile Speciale” pentru a înţelege mai bine şi a afla mai multe despre ce se întâmplă la zi, în toate domeniile, de la sport până la religie, din realitatea internă sau internaţională.


  Vezi ultimele editii
 • things

  Fabrica
  Sâmbătă, de la 13:00 si de la 15:00, cu Cristina Ioniceanu si Ștefana Purcar

  Fabrica de știri. O ediție de weekend în care facem o analiză amănuțită a evenimentelor care contează. Agenda politică săptămânală mult prea aglomerată, uneori, pot face ca anumite  evenimente cu un impact deosebit pentru telespectatori să treacă neobservate. În edițiile de weekend ”FABRICA” ne propunem să aducem în prim plan acele subiecte care vă interesează şi să răspundem la întrebările la care dvs, cu siguranţă, căutaţi răspuns. Care este starea sistemului de sănătate – ce fac ori nu angajaţii din domeniu, dar şi politicienii ca să ne asigure servicii medicale decente? Cât preţ pun oamenii politici pe educaţia de calitate?  

  Toate răspunsurile pe primiţi de la invitaţii noştri, experţi şi analişti, în fiecare sâmbătă la orele 13/15.


  Vezi ultimele editii
 • things

  REALITATEA ROMÂNEASCĂ
  cu Octavian Hoandră

  Coordonată de Octavian Hoandră, scriitor şi publicist, emisiunea Realitatea Românească aduce în casele dvs, săptămână de săptămână, elita intelectualităţii române: academicieni, istorici, economişti şi analişti vă oferă în fiecare sfârşit de săptămână expertiza lor în problemele esenţiale ale societăţii româneşti şi internaţionale.

  Şi pentru că totul porneşte de la instruire, talent şi cultură, Realitatea Românească are în vizor şi viaţa culturală: artişti plastici, cineaşti, muzicieni, critici şi scriitori de prestigiu vă oferă punctual lor de vedere. Vorbim despre o lume respectată nu numai de consumatorii de cultură. ci şi de toţi cei care cred că fără cultură, România nu va exista între ţările importante ale lumii.

  Realitatea Românească este o emisiune de înaltă ţinută care îşi propune să faca elita accesibilă fiecărui roman şi, în mod sigur, având în vedere reacţiile, această misiune îi reuşeşte deplin.


  Vezi ultimele editii
 • things

  Săptămâna de vreme
  Cu Nora Dinca și Petre Catalin Fumuru. Duminica, 15:00-16:00

  Saptamana de Vreme este o emisiune saptamanala de meteorologie si climatologie în care sunt abordate teme și subiecte de interes pentru marele public. Se porneste de la premisa ca vremea e un aspect important al vietii fiecaruia dintre noi, fara exceptie. Vremea influenteaza multe dintre activitatile noastre cotidiene - cum ne imbracam, unde mergem in vacanta, cum ne programam drumul pana la serviciu, daca putem mergem sau nu cu avionul. Uneori nu este deloc prietenoasa, poate chiar periculoasa si astfel de subiecte sunt dezbatute pe larg in emisiune. Situatia culturilor agricole, in mare parte tributara vremii, se bucura de asemenea de un spatiu larg in emisiune. La fel si subiectele foarte actuale legate de incalzirea globala.

  In functie de situatie se explica fenomene meteo extreme, se detaliaza prognoza meteo pe trei luni.

  Emisiunea este difuzata in fiecare duminica intre orele 15.00 si 16.00. In fiecare emisiune sunt prezenti doi invitati (meteorologul Elena Cordoneanu, meteorolog Realiatea Tv) si un specialist dintr-un domeniu legat de meteorologie cum ar fi: climatologie, hidrologie, agricultura, medicina, turism, astronomie..etc).

  In 2008 emisiunea Saptamana de Vreme a luat premiul de excelenta al Societatii Europene de Meteorologie la Amsterdam.


  Vezi ultimele editii
 • things

  Realitatea Zilei
  Cu Eli Roman, de luni până vineri de la 10.00, 12.00 și 14.00
  Deschidem ziua cu principalele știri, te pregătim pentru ceea ce urmează. Dezbatem tendințele zilei.

  Vezi ultimele editii
 • things

  Banii Vorbesc
  În fiecare vineri de la ora 18:00. Cu Andra Miron și Edward Pastia

  Cea mai mare spaimă a noastră este să nu pierdem prea mulţi bani.

  Şi totuşi ministerele și alte instituții de stat cheltuiesc în numele nostru sume fabuloase, în ciuda faptului că ne credem săraci. Bani îngropaţi, milioane aruncate, comisioane evaporate. Vestea bună este că, în sfârșit, banii vorbesc.

  La Realitatea TV, în fiecare vineri de la ora 18:00


  Vezi ultimele editii
 • things

  Reportajele Realității
  Cu Gabi Bălașu, sâmbătă de la 11.00

  Reportajele Realitaţii vă prezintă, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.00, lumea de lângă voi, cu problemele de zi cu zi, dar şi tarele unei societăţi aflate în colaps. Cum reportajul este regina jurnalismului, echipa de profesionişti vă oferă în fiecare sâmbătă, o radiografie obiectivă a săptămânii în curs.

  Prin problemele ridicate, “Reportajele Realităţii” au un singur scop: să îndrepte, să îmbunătăţească, să însănăţoşească practicile administraţiei în comunitate, pentru voi. Desigur, nici chestiunile care intră sub incidenţa legii nu sunt lăsate la o parte: corupţia, delapitările, frauda sunt, de asemenea, în atenţia noastră.

  De aceea, echipa “Reportajelor Realităţii” vă invită ca, atunci când observaţi o neregulă să ne sesizaţi. Noi vom merge pe urme, pentru că aceasta este misiunea noastră: să facem curaţenie într-o societate în suferinţă.  


  Vezi ultimele editii
 • things

  Dimineața de știri
  Luni-joi cu cu Florentina Bălășoiu și Raul Giuglea, vineri-duminică cu Ana Maria Păcuraru și Bogdan Muzgoci

  Informaţiile cu care îţi începi ziua, prezentate de Florentina Bălășoiu și Raul Giuglea de luni până joi, Ana Maria Păcuraru și Bogdan Muzgoci - vineri, sâmbătă și duminică.

  De la ora 7, aflaţi cele mai noi ştiri din domeniul politic, social şi economic. Poliţiştii de la Rutieră intervin telefonic în prima oră a programului nostru şi vă pun la curent cu cele mai proaspete informaţii despre starea traficului din ţară şi din Capitală, în cadrul rubricii Trafic News. Aflaţi şi ultimele noutăţi din domeniul tehnlogiei, la Gadget Show, vă recomandăm cărţi numai bune de citit şi vă prezentăm programul principalelor teatre din ţară. 

  In cea de-a doua şi a treia oră a programului nostru, reporterii Realitatea TV aflaţi în teren vă furnizează informaţiile de ultimă oră, din cele mai importante locuri, iar invitaţii din platou comentează, împreună cu Florentina şi Raul, actualităţile zilei, în cel mai obiectiv mod.

  Vă aşteptăm şi pe pagina noastră de facebook sau pe dimineatadestiri@realitatea.net


  Vezi ultimele editii
 • things

  Strategie în alb și negru
  Cu Delia Duca-Iliescu

  Strategie in alb şi negru este o emisiune singulară în peisajul televiziunilor autohtone. Moderată de Delia Duca-Iliescu, emisiunea ajunsă deja la peste 120 de ediţii vă introduce în tainele tablei cu 64 de pătrate şi vă propune la sfârşit de săptămînă, pe lângă destindere, un exerciţiu de logică.

  Emisiunea vă introduce şi în istoria fascinantă a şahului, istorie care merge alături de emanciparea civilizaţiei. Pe lângă problemele şi provocările tematice lansate de Delia Duca-Iliescu, emisiunea vă prezintă lumea turneelor şi a competiţiilor de şah, care chiar dacă nu sunt în lumina reflectoarelor, sunt numeroase şi relevă un singur lucru: popularitatea de care se bucură la toate categoriile de vârstă sportul minţii.


  Vezi ultimele editii
 • things

  REALITATEA SPIRITUALĂ
  În fiecare duminică, de la ora 13.00 la 14.00, cu George Grigoriu
  Într-o lume acaparată de probleme materiale, se cuvine să ne gândim și la suflet.  Realitatea Spirituală este o emisiune în care sunt abordate teme și subiecte de interes din perspectiva valorilor tradiționale, culturale și spirituale. Este o fereastră pentru cei care vor să ”respire”atmosfera liturgică, duminicală, dar și o soluție la îndemână pentru întrebările frecvente pe care ni le punem fiecare dintre noi atunci când ne raportam la căutările interioare, relațiile cu semenii nostri și legătura cu Dumnezeu.

  Este o emisiune prin care ne propunem să ne descoperim și să evoluăm sufleteste, astfel încât să putem performa mult mai ușor în viața cotidiană, să fim mai buni. Încercăm de fiecare dată, să ne raportam la valori și modele autentice, uneori abandonate sau uitate de către societate, din diverse motive.

  Invitații emisiunii sunt oameni a căror voce merită ascultată, sunt persoane care au demonstrat că pot fi repere pentru semenii lor. Artiști, profesori, preoți, medici, avocați, jurnaliști, scriitori sau cercetători se vor găsi mereu în prima linie pentru a răspunde întrebărilor dumneavoastră. Realitatea Spirituală se dorește o emisiune de suflet într-o lume profund materială.

   


  Vezi ultimele editii
 • things

  Realitatea Regală
  cu George Grigoriu

  În fiecare sâmbătă, de la 14.30


  Vezi ultimele editii
 • things

  Perspectiva
  Cu Mariana Zberianu

  În fiecare duminică, de la ora 11.00


  Vezi ultimele editii
 • things

  Realitatea Sportivă
  Cu Claudiu Giurgea

  În fiecare duminică, de la ora 17.00


  Vezi ultimele editii