Coronavirus - România: 492211 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii
 • things

  Jocuri de putere
  Cu Oreste Teodorescu

  Într-o societate ce se caută fără oprire de peste 20 de ani încoace, fără să-și găsească întotdeauna drumul cel mai bun, într-o lume lovită fără încetare de crize de tot felul, care totuși nu o pun la pământ, într-o țară despre care spunem, adesea, că-i lovită de soartă, pentru că apoi tot soarta să-i ofere momentele de glorie, într-o astfel de țară există câțiva oameni aleși să aleagă: drumul, calea, soarta, viitorul.

  Ei sînt oamenii care fac „Jocurile de Putere”. Într-o emisiune care reînvie talk-show-ul pur jurnalistic.

  Cu Oreste Teodorescu.

  Așteptăm părerile și întrebările voastre la jocurideputere@realitatea.net


  Vezi ultimele editii
 • things

  Legile Puterii
  Cu Alexandra Păcuraru

  Într-o societate zguduită de pandemie şi de jocuri politice care ne influenţează viaţa în permanenţă, cu decizii luate peste noapte, avem nevoie de răspunsuri în fiecare zi și de cineva care să știe să pună întrebările potrivite. Vrem să aflăm adevărul de la oameni implicați și analizele pertinente ale profesioniștilor.

  De luni până vineri, de la ora 21.00, timp de două ore, veți vedea cele mai avizate păreri, cele mai precise previziuni și analize despre evenimentele zilei, despre subiectele care ne interesează.


  Vezi ultimele editii
 • things

  Lupta pentru România
  Cu Anca Alexandrescu si Oreste Teodorescu

  Lupta pentru Romania, vineri de la ora 21 cu Anca Alexandrescu si Oreste Teodorescu


  Vezi ultimele editii
 • things

  Prime Time News
  Cu Delia Vrînceanu de luni până vineri și cu Stefana Purcar sâmbătă și duminică

  Ultimele decizii politice, cele mai noi declarații de la Președinție, Guvern sau Parlament, analizate și puse în context de cei mai buni jurnaliști, politologi, sociologi sau experți în economie și geopolitică. Hotărârile judecătorești care schimbă cursul vieții oamenilor care păreau de neatins, dar și metehnele societății în care trăim. Poveștile de viață care ne șochează prin duritate sau care dau sens prin puterea exemplului - la Prime Time News căutăm oamenii care se implică în societate, care vor să lase ceva în urma lor și care au devenit lideri în comunitățile în care trăiesc. Reporterii Realitatea TV adună cele mai bune și noi informații pe care le prezinta în transmisiuni și direct și reportaje din cele mai fierbinți zone ale țării sau din lume. Prime Time News este pe scurt viață, emoție, impact, dramă și uneori, amuzament. Un jurnal care se adresează tinerilor și persoanelor mature care vor să nu-i ia viața prin surprindere.


  Vezi ultimele editii
 • things

  Newsroom
  Cu Nicoleta Cone de luni până vineri de la 13.00 la 15.00

  Într-un nou decor, cu un nou conţinut jurnalistic şi un nou tonus.

  Emisiunea este realizată dintr-un studio modern, dotat cu un videowall impresionant şi un touch-screen performant. Totuşi, aşa cum ne-au obişnuit, realizatorii vor părăsi studioul şi se vor afla de fiecare dată în mijlocul evenimentelor atunci când acestea o cer.


  Vezi ultimele editii
 • things

  EDIŢIE SPECIALĂ

  Evenimentele de interes major apar brusc şi ţin prima pagină a mass media zile întregi.

  Fie că sunt subiecte interne sau externe, jurnaliştii experimentaţi ai Realitatea TV le dezbate în ediţii speciale, împreună cu cei mai importanţi oameni ai momentului, cu cei mai buni specialişti, cu cei mai calificaţi comentatori ai vieţii politice, economice şi sociale.

  Nu rata “Ediţiile Speciale” pentru a înţelege mai bine şi a afla mai multe despre ce se întâmplă la zi, în toate domeniile, de la sport până la religie, din realitatea internă sau internaţională.


  Vezi ultimele editii
 • things

  Deschide lumea

  Este despre lumea în care trăim; şi este bună sau rea cu bunătatea sau cu răutatea celor care şi-o asumă. Cu toate acestea, auzim din ce în ce mai des în jurul nostru: nu mă mai regăsesc în această lume; e lumea lor – lumea celor care fac politică, a celor care iau decizii. A celor cu bani. La DESCHIDE LUMEA ne propunem  să ne reîmprietenim cu lumea din jurul nostru. Să o facem iarăşi a tuturor. Şi, pentru a ajunge acolo, facem ceea ce ştim: observăm, analizăm şi ne implicăm. La DESCHIDE LUMEA suntem o formă de conştiinţă colectivă, care încearcă să redescopere sensul a ceea ce trăim. Lumea nu este un dictat – este o formă de participare. De aceea încercăm să transformăm deciziile politicienilor în participare, măsurile Guvernului în implicare. Pentru a evita anomaliile sociale care derivă dintr-o lume închisă. DESCHIDE LUMEA vă arată lumea aşa cum este dar şi cum ar putea şi ar trebui să fie. Pentru a fi parte din demersul nostru te invităm să ne urmăreşti. Doar împreună putem să construim o lume deschisă tuturor. O lume care coexistă şi care este transparentă. DESCHIDE  LUMEA.    


  Vezi ultimele editii
 • things

  Săptămâna de vreme
  Cu Ramona Solomon și Petre Catalin Fumuru. Duminica, 15:00-16:00

  Saptamana de Vreme este o emisiune saptamanala de meteorologie si climatologie în care sunt abordate teme și subiecte de interes pentru marele public. Se porneste de la premisa ca vremea e un aspect important al vietii fiecaruia dintre noi, fara exceptie. Vremea influenteaza multe dintre activitatile noastre cotidiene - cum ne imbracam, unde mergem in vacanta, cum ne programam drumul pana la serviciu, daca putem mergem sau nu cu avionul. Uneori nu este deloc prietenoasa, poate chiar periculoasa si astfel de subiecte sunt dezbatute pe larg in emisiune. Situatia culturilor agricole, in mare parte tributara vremii, se bucura de asemenea de un spatiu larg in emisiune. La fel si subiectele foarte actuale legate de incalzirea globala.

  In functie de situatie se explica fenomene meteo extreme, se detaliaza prognoza meteo pe trei luni.

  Emisiunea este difuzata in fiecare duminica intre orele 15.00 si 16.00. In fiecare emisiune sunt prezenti doi invitati (meteorologul Elena Cordoneanu, meteorolog Realiatea Tv) si un specialist dintr-un domeniu legat de meteorologie cum ar fi: climatologie, hidrologie, agricultura, medicina, turism, astronomie..etc).

  In 2008 emisiunea Saptamana de Vreme a luat premiul de excelenta al Societatii Europene de Meteorologie la Amsterdam.


  Vezi ultimele editii
 • things

  Realitatea Zilei
  Cu Marinela Mititelu, de luni până vineri.
  Deschidem ziua cu principalele știri, te pregătim pentru ceea ce urmează. Dezbatem tendințele zilei.

  Vezi ultimele editii
 • things

  Dimineața de știri
  Luni-joi cu Ioana Carstea, vineri-duminică cu Raluca Ticmeanu

  Informaţiile cu care îţi începi ziua, prezentate de Ioana Carstea de luni până joi, Raluca Ticmeanu - vineri, sâmbătă și duminică.

  De la ora 7, aflaţi cele mai noi ştiri din domeniul politic, social şi economic. Poliţiştii de la Rutieră intervin telefonic în prima oră a programului nostru şi vă pun la curent cu cele mai proaspete informaţii despre starea traficului din ţară şi din Capitală, în cadrul rubricii Trafic News. Aflaţi şi ultimele noutăţi din domeniul tehnlogiei, la Gadget Show, vă recomandăm cărţi numai bune de citit şi vă prezentăm programul principalelor teatre din ţară. 

  In cea de-a doua şi a treia oră a programului nostru, reporterii Realitatea TV aflaţi în teren vă furnizează informaţiile de ultimă oră, din cele mai importante locuri, iar invitaţii din platou comentează, împreună cu Florentina şi Raul, actualităţile zilei, în cel mai obiectiv mod.

  Vă aşteptăm şi pe pagina noastră de facebook sau pe dimineatadestiri@realitatea.net


  Vezi ultimele editii
 • things

  REALITATEA SPIRITUALĂ
  În fiecare duminică, de la ora 13.00 la 14.00, cu George Grigoriu
  Într-o lume acaparată de probleme materiale, se cuvine să ne gândim și la suflet.  Realitatea Spirituală este o emisiune în care sunt abordate teme și subiecte de interes din perspectiva valorilor tradiționale, culturale și spirituale. Este o fereastră pentru cei care vor să ”respire”atmosfera liturgică, duminicală, dar și o soluție la îndemână pentru întrebările frecvente pe care ni le punem fiecare dintre noi atunci când ne raportam la căutările interioare, relațiile cu semenii nostri și legătura cu Dumnezeu.

  Este o emisiune prin care ne propunem să ne descoperim și să evoluăm sufleteste, astfel încât să putem performa mult mai ușor în viața cotidiană, să fim mai buni. Încercăm de fiecare dată, să ne raportam la valori și modele autentice, uneori abandonate sau uitate de către societate, din diverse motive.

  Invitații emisiunii sunt oameni a căror voce merită ascultată, sunt persoane care au demonstrat că pot fi repere pentru semenii lor. Artiști, profesori, preoți, medici, avocați, jurnaliști, scriitori sau cercetători se vor găsi mereu în prima linie pentru a răspunde întrebărilor dumneavoastră. Realitatea Spirituală se dorește o emisiune de suflet într-o lume profund materială.

   


  Vezi ultimele editii
 • things

  Realitatea Sportivă
  Cu Claudiu Giurgea

  În fiecare duminică, de la ora 17.00


  Vezi ultimele editii
 • things

  Sanatatea la control
  Emisiune medicala

  Emisiune medicala


  Vezi ultimele editii
 • things
 • things
 • things
 • things
 • things
 • things
 • things
 • things

  Realitatea de la 14
  Realitatea orei 14:00

  Realitatea orei 14:00


  Vezi ultimele editii
 • things
 • things
 • things
 • things
 • things
 • things
 • things
 • things

  Culisele puterii
  Cu Miron Mitrea, Marinela Mititelu și Iulian Leca

  Marinela Mititelu și Iulian Leca sunt gazdele acestui show politic. Ei culeg indicii, analizează mișcările din politica românească de pe parcursul întregii săptămâni și, alături de invitatul lor permanent, care deține secrete din interior, trag concluzii și anticipează evenimentele de săptămâna următoare. Dar cine este acest personaj care cunoște dedesubturile politicii autohtone? Este Miron Mitrea - politician, fost ministru, actual consultant politic. El va răspunde tuturor întrebărilor, va analiza informațiile strânse de Marinela Mititelu și Iulian Leca și va realiza o previziune a mutărilor pe care le vor face actorii politici pe această scenă atât de imprevizibilă.


  Vezi ultimele editii
 • things

  100%

  cu Larentiu Botin


  Vezi ultimele editii
 • things
 • things

  100% Tu Decizi
  cu Laurentiu Botin, Anca Alexandrescu si Marinela Mititelu

  cu Laurentiu Botin, Anca Alexandrescu si Marinela Mititelu


  Vezi ultimele editii
 • things

  Plus Matinal
  Cu Ioana Cirstea si Bogdan Gamalet de luni pana duminica de la 07-11

  Cu Ioana Cirstea si Bogdan Gamalet de luni pana vineri de la 07-11


  Vezi ultimele editii
 • things

  Culisele statului paralel
  Se strâng armate, se dau lupte, se iau decizii, se trădează, se ajută, se negociază. Sunt interese mari la mijloc, oameni influenți, putere, bani.

  Se strâng armate, se dau lupte, se iau decizii, se trădează, se ajută, se negociază.
  Sunt interese mari la mijloc, oameni influenți, putere, bani.

  Culisele statului paralel - Ce este statul paralel? Ce este în spatele subiectelor care fac știrile? Care sunt interesele? Cine sunt cei interesați?

  Anca Alexandrescu pune toate întrebările. Dorin Iacob vine cu răspunsuri, cu dezvăluiri.

  Luni, marți și miercuri, de la ora 16.00, numai la Realitatea Plus.


  Vezi ultimele editii
 • things

  Cap și pajură
  Poți să decizi rezultatul printr-o simplă aruncare a unei monede. Sau poți să tragi o concluzie imediat ce auzi o afirmație care ți se pare că sună bine. Sau... ai putea, mai bine, să încerci să afli adevărul, să vezi ce se află și pe cealaltă parte a monedei, să întrebi, să cauți, să digeri, să judeci.

  Ai dreptul să alegi, dar mai întâi trebuie să afli care sunt alternativele, să cântărești bine.  Nu toate întrebările vin cu un singur răspuns, nu toate problemele au o singură soluție.

  Alb sau negru? Zi sau noapte? Ieri sau mâine? Cap sau pajură? Alege „și" în loc de „sau".

  Cap și pajură, cu Oreste Teodorescu și Cristi Diaconescu, o emisiune cu întrebări și răspunsuri clare, fără compromisuri.

  În fiecare vineri, de la ora 18.00, numai la Realitatea PLUS.


  Vezi ultimele editii