Elena Udrea, audiată de Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție

 
Elena Udrea, prima declarație publică după ce s-a întors din Costa Rica
Elena Udrea, prima declarație publică după ce s-a întors din Costa Rica

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, fost ministru, a fost chemată la audieri la Sectia  pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) unde a fost citata in calitate de parte vătamată.

,, Am fost chemată în calitate de parte vătămată. Merg să văd despre ce este vorba într-un dosar referitor la plângerile pe care le-am depus la Parchetul General în 2017 împotriva domnului procuror Bulancea, doamnei Ana Dana și domnului Popovici. Cred că este corect să se ancheteze și procurorii sau magistrații care fac abuzuri'', a spus Elena Udrea.

,,Eu am depus la vremea respectivă înregistrări telefonice și comunicarea cu un anumit personaj, care rămăsese secret, dar eu aveam fotografii despre persoana respectivă, care susținea că are înregistrări cum acești procurori puneau la cale o declarație falsă împotriva mea într-un dosar care se afla în instanță. Am dovezi și, între timp, am aflat și cine este acea persoană. Cred că acest caz va fi curând probat și vom vedea care sunt consecințele pentru cei care au ținut neaparat să imi facă o serie nesfârșită de dosare penale'' a mai spus Elena Udrea.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
plugariu
26 Sep 12:48
Ce...audiere ???
Jarteaua asta penala ar trebui azvarlita pe loc intr-o celula pe la Tg. Jiu sau Aiud si "uitata"acolo cativa ani...!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?