Dumitru Buzatu (PSD Vaslui) nu crede că un Congres ar aduce soluţii magice privind situaţia din PSD

 
Dumitru Buzatu
Dumitru Buzatu

Dumitru Buzatu, preşedintele organizaţiei PSD Vaslui, este de părere că nu este nevoie de un Congres al PSD după căderea Guvernului Dăncilă în urma moțiunii de cenzură.

„Există o conducere a partidului, există structuri ale partidului mobilizate pentru alegeri şi nu cred că un Congres ar aduce soluţii magice în ceea ce priveşte situaţia din PSD.

Cauza principală cred eu că este această gestiune a majorităţii parlamentare şi nu e vorba de o cauză imediată, de acum o săptămână sau două, ci o cauză care a început să producă efecte acum un an, poate un an şi jumătate, şi care în aceste momente au culm inat cu destrămarea acestei majorităţi şi trecerea moţiunii de cenzură, în condiţiile în care un Guvern a guvernat benefic pentru populaţie", a afirmat Dumitru Buzatu.

Acesta a spus că nu este interesat de ceea ce spune Victor Ponta.

"Nu mă interesează ce a propus Victor Ponta. Sigur, orice alianţă poate fi discutată. Ideea aceasta a unor alianţe în care un partid de adunătură condiţionează un partid care are şi o rădăcină tradiţională şi mai ales care a fost câştigător în alegeri, un partid care l-a adus inclusiv pe domnul Ponta în postura de deputat şi al cărui preşedinte a şi fost, evident, fugind într-un mod ruşinos, zic eu, fără consultarea colegilor, o astfel de alianţă nu cred că este de acceptat. Şi pe urmă, nu cred că este nevoie de noi la guvernare. Dacă există această majoritate şi dacă ea se va menţine după votul de astăzi, atunci ea ar trebui să guverneze România, pentru a demonstra cetăţenilor ce pot", a declarat Dumitru Buzatu la RFI.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Ba godac corupt si analfabet ai grija de sarantocii tai si lasa ciordacii !!!
10 Oct 22:19
Ia-ti timpit cu saracia pe amaritii aia din vaslui si pe tine te doare de psede !??? Ati innebunit cu totii, doar gasca de ciordei va intereseaza !???
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?