Donald Trump nu se dezminte: E un loser, mai bine şi-ar vedea de treabă

 

Preşedintele Donald Trump nu se dezminte. Chiar înainte de a ateriza la Londa, în vizită de o săptămână pe care o face în Marea Britanie, liderul de la Casa Albă l-a atacat în stilul caracteristic pe primarul Londrei, anumindu-l "ratat/loser".

"Sadiq Khan, care, după cum spun toţi, a făcut o treabă îngrozitoare ca primar al Londrei, a făcut comentarii 'răutăcioase' faţă de Preşedintele Statelor Unite aflat în vizită, de departe cel mai important aliat al Marii Britanii. El este un loser total care ar trebui să se concentreze pe criminalitatea din Londra, nu asupra mea', a scris preşedintele american pe twitter.

Sadiq Khan, primarul musulman al Londrei, este unul dintre critici consecvenţi ai lui Donald Trump şi a anunţat că nu va participa la banchetul oferit în onoarea acestuia luni seară. 

Donald Trump va sta o săptămână în Marea Britanie, interval de timp în care se va întâlni cu Regina Elisabeta a II-a, va participa alături de ea la ceremoniile de comemorare a Debarcărilor din Normandia, dar va face şi prima vizită prezidenţială în Irlanda.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?