Doi arădeni au păgubit statul cu un milion de euro

 
Cei doi patroni au infiinţat în perioada 2006 – 2009 mai multe firme pe numele lor sau în numele altor persoane şi au luat credite nerambursabile de la Uniunea Europeană, precum şi de credite bancare pe termen lung din partea unor bănci.

Bani nu i-au mai restituit băncilor, însuşindu-şi sumele fie în mod direct, fie prin utilizarea în interes personal a bunurilor achiziţionate în numele acestor societăţi, scrie news-ar.eu.

"Cei doi fraţi, în calitate de asociaţi sau administratori au cesionat firmele unor terţe persoane (oameni ai străzii) care în schimbul unor sume derizorii sunt dispuse să semneze orice document la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, fără să îsi dea seama de faptul că, comit o ilegalitate", a spus Anton Pop, director coordonator al Gărzii Financiare Arad.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?