Dezvăluiri din intimitatea lui Klaus Iohannis. Ce şi-a făcut în casă este incredibil!

 
Klaus Iohannis și soția sa petrec un concediu în Madeira / Foto: Facebook.com
Klaus Iohannis și soția sa petrec un concediu în Madeira / Foto: Facebook.com

Imaginea sobră și rece pe care o impune președintele României, Klaus Iohannis, nu lasă să se vadă și fața umană pe care o are acesta.

În urmă cu câţiva zeci de ani, pe vremea când președintele României era profesor de fizică la Sibiu, acesta și-a renovat singur casa, el neavând nevoie de a angaja o echipă de muncitori.

"Am fost la casa lui, în Sibiu, şi pe atunci era primar. Îşi conducea singur maşina, nu avea şofer personal şi era foarte gospodar. Nu doar al oraşului, ci şi acasă la el. Toată gresia pe care o avea prin casă a pus-o cu mâna lui. A fost muncitor, nu genul de om care a devenit din profesor politician. Era sufletist, bun. Niciodată n-am auzit vorbindu-se ceva rău de Klaus", îşi aminteşte Vasile Lăzurcă, verișorul soției lui Klaus Iohannis, Carmen, din satul Sântu, comuna Lunca din județul Mureș, localitatea natală a acesteia, scrie libertatea.ro.
Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
Comentariu ascuns datorită voturilor negative ale vizitatorilor. Click aici pentru vizualizare.
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?