Demisie bombă la vârful PNL

 
Fost lider PNL, audiat la DNA
Fost lider PNL, audiat la DNA
Fost lider PNL, audiat la DNA  Ialomiţeanu: Pentru 2012 nu putem reduce taxele şi impozitele, nu putem majora salarii la rectificare

Fostul ministru de Finanțe , Gheorghe Ialomițianu, a demisionat din PNL Brașov. Acesta a făcut anunțul pe pagina personală de Facebook.

,,Astazi am decis sa imi dau demisia din PNL Brasov. Multumesc fostilor colegi din acest partid pentru buna colaborare'', scrie Ialomițeanu pe Facebook.

Ialomițeanu s-a implicat intr-o serie de proiecte, cum ar fi elaborarea unui sistem fiscal si contabil simplificat pentru intreprinderile mici care sa asigure reducerea poverii administrative, birocratiei si evitarea abuzurilor din partea organelor de control.

A lucrat la modificarea sistemului de alocare a resurselor bugetare atat la nivel national cat si la nivel local prin introducerea finantarii programelor si renuntarea la repartizarea resurselor pe ordonatori de credite.

Un alt proiect a fost cel privind imbunatatirea sistemului de protectie sociala prin alocarea de resurse bugetare pe criterii echitabile si nu prin aplicarea de cote reduse de impozitare sau facilitati fiscale.

Conform declaraţiei de avere din 2011, Gheorghe Ialomiţianu deţine, împreună cu soţia sa, un apartament, două case, şase terenuri intravilane, în suprafaţă totală de aproape 5.600 metri pătraţi, precum şi tablouri în valoare totală estimată la circa 50.000 de lei. În depozite bancare, acesta avea 37.900 lei.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Vitan Ion
24 Jun 09:27
Bine a facut! Nu trebuie să uitam ce a făcut in anii 2010-2012 când a fost la guvernare
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?