Dăncilă: Ce se întâmplă acum în Parlament nu ne face bine

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joi, că doreşte o relaţie interinstituţională bună şi cooperare privind proiectele importante pentru ţară între Preşedinţie, Guvern şi Parlament, considerând "că ceea ce se întâmplă acum în Parlament nu ne face bine".Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joi, că doreşte o relaţie interinstituţională bună şi cooperare privind proiectele importante pentru ţară între Preşedinţie, Guvern şi Parlament, considerând "că ceea ce se întâmplă acum în Parlament nu ne face bine".

"Am spus acest lucru din start: vreau o relaţie interinstituţională bună - şi cu o cooperare pe proiecte importante pentru ţară - Preşedinţie, Guvern, Parlament. Este ceva constructiv şi este ceva de normalitate, dar, din păcate, în România, în ultima perioadă, normalitatea a devenit ceva anormal. Trebuie să intrăm pe parametri normali dacă vrem să vorbim de dezvoltare, dacă vrem să vorbim despre lucruri bune. Ceea ce se întâmplă acum în Parlament nu ne face bine, toate lucrurile acestea nu le vedem numai noi, le văd şi cei din afară", a afirmat Dăncilă la Antena 3.

Ea a adăugat că ştie că rolul opoziţiei este să critice, dar dacă membrii acesteia vin cu un proiect important, îl va lua în calcul. "Trebuie să înveţe să lucreze altfel. (...) Pe proiecte importante cred că trebuie să învăţăm practica altor ţări. Eu am lucrat la Bruxelles şi pe proiecte importante vorbeam şi cu colegii din PNL şi colegii din alte partide, colegi din alte grupuri politice, astfel încât pentru un proiect important pentru ţară să avem toţi aceeaşi opinie şi să mergem în aceeaşi direcţie. Poate şi cei de aici învaţă acest lucru", a subliniat Dăncilă.

Ea a mai spus că nu şi-a dorit să fie prim-ministru, nu a luat în calcul acest lucru, susţinând că s-au spus multe neadevăruri despre ea, iar acest lucru a afectat-o şi a ambiţionat-o, în acelaşi timp.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?