Cuplurile din zodiac care au lumea la picioare. Horoscopul perfecțiunii

 
Cuplurile din zodiac care au lumea la picioare. Horoscopul perfecțiunii
Cuplurile din zodiac care au lumea la picioare. Horoscopul perfecțiunii

Nu este niciun secret că între unele zodii există compatibilități mai mari decât între altele. Când vine vorba de iubire, sunt cupluri zodiacale la care se observă o asemenea chimie în relație, încât nu mai este nevoie de cuvinte. Sunt acele zodii care se atrag instantaneu și pot rămâne o viață împreună.

Chiar dacă au suișuri și coborâșuri, ca în orice legătură, dragostea dintre ele dăinuie de-a lungul anilor, iar pentru cunoscuți și prieteni, cuplul pe care îl formează este o adevărată emblemă.

Berbecul și Leul au o pasiune mistuitoare


Când Berbecul și Leul se reunesc, sigur vor ieși scântei! Ambele sunt semne de foc, pasionale și dinamice, cu multă iubire de dăruit. Acești parteneri au admirație și respect autentic unul față de celălalt, ceea ce se adaugă naturii lor pătimașe, făcând ca relația dintre ei să fie perfectă.

Berbecul este condus de planeta Marte, iar Leul este condus de Soare. Compatibilitatea lor extremă face ca diferențele dintre ei să fie estompate, iar conflictele să se rezove întotdeaună fără urmări grave. Aceste semne au nevoie să domine, să-și impună voința și, de aici, se pot naște unele probleme. Dar Berbecul se pricepe să-i dea Leului sentimentul că el este câștigătorul, pentru a-i măguli orgoliul. La rândul său, Leul îl ascultă și îl consiliază întotdeauna pe Berbec în problemele importante, demonstrându-i că părerea sa contează și hrănindu-i astfel nevoia de putere. Acest cuplu plin de energie strălucește în ochii oamenilor, fiind unul dintre cele mai compatibile din întregul zodiac.

Citește continuarea AICI.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?