Cum răspunde Liviu Dragnea acuzaţiilor lui Victor Ponta legate de Teldrum

Liviu Dragnea refuză să comenteze declaraţiile lui Victor Ponta, cel care a afirmat că "Tel Drum este a lui Dragnea". Preşedintele PSD a mai spus că este surpinzător ce face Victor Ponta şi a mai dat de înţeles că acesta minte."Eu am spus demult, chiar dacă vă dezamăgesc. Nu vreau să comentez ce spune Victor Ponta. Deocamdată mă abțin și nu comentez. Nu numai pentru mine e surprinzător ce face. Categoric (minte - n.r.). Acea societate pe care sunt puse tunurile de 13-14 ani nu este a mea", a spus Liviu Dragnea la un post de televiziune.

Pe de altă parte, acesta a făcut mai multe precizăr şi despre ancheza din Brazilia, de care este vizat:

"Eu nu am furat bani în Brazilia. Voi merge în instanță ”Eu cu asta merg până la capăt. Eu nu am furat bani din Brazilia, nu am spălat bani, nu am nicio proprietate în Brazilia. Ce au făcut e la fel de grav ca declarațiile de aseară ale lui Dragomir. Eu am avocați și au acces la informații. Eu le transmit niște vești triste, eu nu las așa. O să merg în instanță, pentru tragerea la răspundere a tuturor celor implicați. Am vizat și ambasada Braziliei de aici. Această povestea montată, dată în presă, ca să avem motiv pentru niște verificări, nu va rămâne fără urmări, dar eu aștept cu răbdare”, a spus Dragnea.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?