Cum arată Dan Diaconescu la 1 an de când a fost eliberat din închisoare

 
Dan Diaconescu
Dan Diaconescu
Dan Diaconescu

Dan Diaconescu a dispărut din viața publică, după ce a fost eliberat din închisoare. Fostul patron al televiziunii OTV se dedică mai mult familiei. Recent, el a fost fotografiat în fața casei lui dintr-un cartier select din nordul Capitalei.

Dan Diaconescu a fost eliberat din închisoare, pe 29 noiembrie 2017, ca urmare a deciziei luate de magistraţii Tribunalului Ilfov, după ce a fost încarcerat la penitenciarul Jilava în martie 2015.

Dan Diaconescu, asociat majoritar la SC Ocram Televiziune SRL şi realizator de programe la postul de televiziune OTV la data faptelor, Dorel Petru Pârv, realizator de programe la OTV, administrator la SC Kundalini SRL, "recidivist postexecutoriu", şi Ghezea Mitruş, jurnalist, fost realizator de programe la OTV, fost director general al publicaţiei "Atac la persoană", au fost trimişi în judecată în octombrie 2010.

Procurorii au arătat, în rechizitoriu, că în perioada mai-septembrie 2009, Dan Diaconescu l-ar fi ameninţat în mod repetat, atât în mod direct, în cadrul emisiunii "Dan Diaconescu Direct" din 21 iulie 2009, difuzată de postul de televiziune OTV, cât şi indirect, prin intermediul lui Dorel Pârv, pe primarul comunei arădene Zărand, Ion Moţ, pentru a-l determina să le dea suma totală de 200.000 de euro.

sursa fotoAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?