Cu salteaua pe post de barcă pe „lacul urban” din Hunedoara. Gestul care a devenit viral al unui tân

 

Situație tragi-comică la Hunedoara, localitate în care mai multe străzi au fost acoperite de apă în urma ploii torențiale care a căzut ieri după-masă. Din dorința de a atrage atenția autorităților și celor responsabili, un tânăr din municipiu a ieșit la plimbare cu… salteaua pe „lacul urban”, format între blocuri.

Toată scena s-a petrecut în zona Piața Florilor din municipiul Hunedoara. Cu barca sa improvizată, tânărul s-a plimbat pe „lacul urban” ce s-a format în urma ploii. Ba chiar a măsurat și nivelul apei: aproape o jumătate de metru în unele locuri. “Plajă pe un “lac urban”. Ce frumos! Dacă aș fi avut o undiță, ar fi fost chiar perfect. (…) Sunt în municipiul Hunedoara, nu într-un sat…(…) Cine mai are nevoie de vacanță în Grecia, în Turcia sau mai știu eu pe ce litoral străin, când poți să te distrezi fain frumos pe strada din fața blocului”, spune tânărul, care s-a filmat în timp ce vâslea de zor, de pe saltea, cu o lopățică prin „lacul” format.

Trecătorii au rămas uimiți la vederea tânărului, plutind pe apă, de pe saltea. Ba chiar unii dintre ei, s-au oprit de pe margine și i-au cerut să îi lase să îl fotografieze.

Detalii pe Realitatea de HunedoaraAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?