CTP, după condamnarea liderului PSD: 'Liviu Dragnea a rămas o lichea umflată'

 

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat condamnarea definitivă la 3 ani și 6 luni cu executare pentru Liviu Dragnea.

„Această sentință ar putea să nu fie făcută niciodată dacă distrugerea justiției ar fi avut loc. Tot ce a făcut dl. Dragnea a fost subsumat acestui proces. Un proces despre ce? Despre un matrapazlâc odios, despre care nu s-a pus niciodată probela că nu ar fi real.

Singura susținere a lui Dragnea era: eu nu știam. Mă întreb dacă există în țara asta, fie și un pesedit feroce, că era imposibil ca jupânul absolut al județului să știe de acest matrapazlâc odios?! Modul în care a guvernat Dragnea județul a fost transferat asupra României.

A reușit acest domn vreme de doi ani și ceva să-și transfere năravurile de jupân de județ până în capitalele europene. Fără acastă formidabilă replică a poporului român nu știu ce s-ar fi întâmplat. Poate că Dragnea ar fi putut să-și continue matrapazlâculie.

Liviu Dragnea a rămas o lichea umflată. Aș vrea să rămână ultimele mele referiri despre această persoană.

N-am putut să-l văd pe dl. Dragnea în cătușe. Sau să fie împins pe bancheta din spate, apăsat cu mâna pe cap. Oricum, sunt sigur că domnul Dragnea nu-și va băga unghia în gât, cum a făcut dl. Adrian Năstase.

În locul lui Dragnea nu poate să vină cineva mai bun. E un partid putrezit până la măduvă. Nu poate genera un personaj mai puțin toxic. Marian Oprișan sau Olguța Vasilescu sunt la fel de toxici ca Liviu Dragnea”, a precizat CTP pentru Digi24.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Iorga Laurian Peter
27 May 21:33
Vine si clipa salvatoare in care o saii strangem pe toti politicieni de la stanga la dreapta si ii ....
Lucram intens la asta
FRATIA NOASTRA!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?