CSM: Scrisoarea şefului statului va fi supusă atenției plenului în următoarea ședință

 
Foto: NewsIn
Foto: NewsIn
Scrisoarea președintelui, prin care cere încetarea protestelor, va fi luată în discuţie în următoarea ședință a plenului Consiliului Superior al Magistraturii, potrivit Biroului de presă al Consiliului.
În legătură cu cele două proceduri de numire în funcție la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, reprezentanţii Biroului de presă al CSM au precizat că "sunt în derulare".

Preşedintele Traian Băsescu a făcut un apel, printr-o scrisoare adresată preşedintelui CSM, la toţi membrii CSM şi la întreg corpul magistraţilor de a da dovadă de înţelegere şi să înceteze acţiunile de protest, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.


Totodată, şeful statului i-a cerut preşedintelui CSM, Virgil Andreieş, să ia toate măsurile pentru încetarea acţiunilor de protest ale judecătorilor şi procurorilor şi să declanşeze procedurile pentru desemnarea magistraţilor pe funcţiile de conducere vacante din Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?