Cristian Teodorescu: "Ai văzut sondajul din EVZ?" şi avansarea celor trei generali

 
Foto: cotidianul.ro
Foto: cotidianul.ro
Mai toţi cei cu care am stat azi de vorbă asta m-au întrebat. Dacă am văzut sondajul făcut de CURS, în care Geoană e la un procent în spatele lui Băsescu. Simpatizanţii liberali erau contrariaţi de procentele lui Crin Antonescu.

Cei care nu se duc la vot erau miraţi de ascensiunea lui Geoană. Votanţii lui Băsescu se îndoiau că între el şi Geoană ar fi doar un procent. Dacă sondajul ar fi fost comandat de un partid probabil că ar fi trecut aproape necomentat de interlocutorii mei de azi. Comanditarul fiind „Evenimentul Zilei” baza de discuţie era presupunerea că n-au existat presiuni din această direcţie asupra celor de la CURS. Unul dintre „scenariştii” cu care am vorbit a reluat teoria aşa-zisei complicităţi dintre Băsescu şi Geoană, în care cel dintîi l-ar vrea ca adversar de Moş Nicolae pe Geoană, iar cel de-al doilea are nevoie ca de aer să treacă de primul tur, din cauza presiunii din PSD. Că lui Băsescu i-ar conveni Geoană în turul doi asta nu e o noutate, după calculele pe hîrtie, dar că Geoană s-ar mulţumi cu o înfrîngere onorabilă mi se pare tot mai puţin verosimil.

Citeşte mai multAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?