Cristian Boureanu: Monica Iacob-Ridzi ar trebui să rămână pe poziţii

 
FOTO: NewsIn
FOTO: NewsIn
Deputatul PD-L Cristian Boureanu a declarat, vineri, că în conducerea Partidului Democrat Liberal nu s-a discutat despre vreun înlocuitor al ministrului Tineretului şi Sportului, Monica Iacob-Ridzi, şi că aceasta ar trebui să rămână pe poziţii.

Cristian Boureanu, deputat PD-L care a participat, ca înlocuitor, la lucrările Comisiei parlamentare formată pentru anchetarea Monicăi Iacob Ridzi, a declarat că "nu se poate repara o eventuală ilegalitate cu o alta", spunând că toţi membri comisiei au recunoscut că există o anchetă la DNA care ar face imposibilă ancheta parlamentară.

Deputatul PD-L a mai afirmat că este un atac evident politic şi că orice coleg care este atacat politic trebuie apărat pentru a proteja imaginea partidul şi a funcţiei pe care o ocupă.

Cristian Boureanu a fost de părere că Monica Iacob-Ridzi ar trebui să rămână pe poziţii şi că, în ultimă instanţă, va fi decizia preşedintelui României, Traian Băsescu, să o suspende din funcţia de ministru al Tinerelui şi Sportului.

Semnează PETIŢIA ONLINE Cotidianul.ro dacă vrei ca ministrul Monica Iacob-Ridzi să demisioneze

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?