Cozmin Gușă, dezvăluiri despre Mircia Gutău: ”Mi-a plâns în brațe”

 

Consultantul politic Cozmin Gușă a făcut dezvăluiri șocante la DCNews LIVE despre Mircia Gutău, primarul achitat definitiv după ce a fost chinuit în închisoare.”În 2005, m-am dus la Parlament, erau doi tineri, un băiat și o fată pe care mi s-a părut că-i recunosc, doi studenți cum ar veni, un băiat și o fată. M-au salutat, i-am salutat, dar eram preocupat. După 4 - 5 ore am revenit, iar m-au salutat tinerii. M-am întors la ei, și zic: Mă copii, eu vă cunosc? Îmi spun: noi suntem copiii lui Gutău, v-am adus un dosar știți că tata a fost arestat, e la Mioveni, are o pușcărie grea. Când l-au cercetat, l-au băgat direct la pușcărie, nu l-au ținut în arest. Era o scrisoare din partea mamei lor pe care mi-au adus-o, în care îmi povestea ororile pe care le îndura Gutău în pușcăria din Mioveni. În două zile, m-am dus la Gutău, directorul penitenciarului, pentru că nu avea o sală de ședințe, acedat un living acolo și a venit Mircia Gutău, un om distrus care a început să-mi plângă în brațe. Mi-a povestit ororile la care a fost supus, a fost băgat într-o celulă cu băieți din clanul sportivilor, care-l speriau noaptea, îi aruncau șobolani sub pătură, nu-l lăsau să meargă la toaletă decât ultimul din celulă. Niște orori și omul îmi povestea și plângea. Atunci am făcut conferințe de presă, le-am arătat obrazul celor din PD. Se întâmpla în 2005. A ieșit. Probabil că a avut o influență, ca să-l las pe el să spună numele, e vorba despre niște presiuni pe care un mare lider PD le făcea la el ca să-i cedeze un teren în centrul orașului Râmnicu Vâlcea. A refuzat, s-a înscenat toată treaba aia. Dacă nimeni nu vorbea despre el, ăia continuau să-l chinuie, nu vorbesc despre ororile sexuale, nu a fost abuzat, dar a fost speriat pe tema asta.” a spus Cozmin Gușă, la DCNews LIVE. 

Primarul din Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, a fost achitat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) în dosarul în care a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni închisoare pentru luare de mită. Judecătorii au anulat decizia iniţială în urma rejudecării procesului în baza unei decizii CEDO. 

 


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?