Comuniştii declanşează vânătoarea de oameni la Chişinău, Occidentul tace. De ce?

 
Foto: cotidianul.ro
Foto: cotidianul.ro
UE, ONU sau SUA nu au luat o atitudine fermă faţă de abuzurile împotriva drepturilor omului care se petrec la Chişinău, deşi în alte cazuri nu se fereau să recurgă la presiuni diplomatice pentru a apăra principiile pe care s-au clădit. Teama de a nu irita Rusia, lipsa de informaţii sau chiar vacanţa de Paşti sunt unele dintre explicaţiile ce ar putea fi invocate.

Un grup format din 20 de ONG-uri din România, cele mai proeminente organizaţii de apărare a drepturilor omului, au lansat un apel referitor la încălcarea drepturilor omului în Republica Moldova, “o ţară aflată la graniţa UE”. ONG-urile, printre care şi Societatea Academică Română, APADOR-CH, Alianţa Civică, cer “o reacţie imediată şi responsabilă pentru oprirea violenţelor din Republica Moldova”, dar acuză şi indiferenţa Occidentului pentru încălcările drepturilor omului ce au loc acum în ţara vecină.

Citeşte mai mult pe cotidianul.ro

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?