COMPLOT în PSD. Cine vrea înlăturarea Gabrielei Firea

 
COMPLOT în PSD. Cine vrea înlăturarea Gabrielei Firea
COMPLOT în PSD. Cine vrea înlăturarea Gabrielei Firea

Potrivit unor surse din interiorul PSD, Liviu Dragnea încearcă să îi întoarcă pe consilierii din Primăria Capitalei împotriva Gabrielei Firea.Mai mulţi consilieri din Primăria Capitalei au fost convocaţi la o şedinţă de partid. Întâlnirea a avut loc la sediul PSD din Kiseleff.

Consilierii s-au întâlnit cu secretarul general adjunct al partidului, Codrin Ştefănescu, deşi se aşteptau să fie primiţi de Marian Neacşu pentru că invitaţia a plecat de la cabinetul secretarului general al PSD.

Liviu Dragnea nu a participat la această întâlnire.

La întâlnirea din Kiseleff, acestora li s-a spus că sunt președinți de CJ și primarii de sector care sunt nemulțumiți de Gabriela Firea.

Prin această întâlnire s-a urmărit slăbirea influenţei Gabrielei Firea şi atragerea sprijinului consilierilor din CGMB.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
mircea
19 Oct 20:38
Las deoparte partea politica a subiectului ca PSD ca Firea, ca Firea cu Ponta ca nu stiu ce, dar daca depunea ea ca un primar bun, ce se crede numai ea, 3-4 proiecte de investitii de pasaje supra sau subterane pentru fluidizarea traficului in Bucuresti in valoare de 60mil€ cat banii lui Savulescu, cred ca votau si consilierii de la USR pentru. Prindea banii in invdstitii si dupa ce le facea putea sa-i dea banii lu Savulescu ca nu maj zicea nimeni nimic. Dar cum curvele vor banii inainte...
Răspunde
0 0
mircea
19 Oct 20:19
Pai cum sa voteze mai nene proiectele tarancii asteia cineva decat platit de ea sau de Pandele. Pe ordinea de zi de ieri a fost plata a 60 milioane € catre Dragos Savulescu de la Dinamo pentru o bucata din parcul Verdi. Aranjamet pe fata. Cautati pe google numai sa vedeti cine este Savulescu si cate terenuri are in Voluntari prin metoda ANRP. Firea crede ca ne prosteste pe toti.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?