Coarnă, lider de sindicat în Poliție, rupe tăcerea despre huliganii de la protest

 

Dumitru Coarnă, lider de sindicat în Poliție, consideră că huliganii de la protestele de aseară au fost aduși de partide politice. Totul, pentru ca Jandarmeria să intervină în forță. După ce și-a exprimat opinia, Coarnă susține că a fost amenințat să aibă grijă cu declarațiile pe care le face. 

"Acele grupuri violente sunt gestionate politic și a fost creată premisa unei intervenții în forță. Până aseară nu s-a mai întâmplat nimic de acest fel, cu o violență din asta ieșită din comun. 99% din acești oameni care au venit să protesteze au fost pașnici. Un prieten bun m-a sfătuit de bine și m-a rugat să am grijă în această perioadă la fiecare cuvânt pe care o să-l scot.", a spus Coarnă. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
mihai
12 Aug 03:25
Are dreptate, provocatorii au fost trimiși de PSD și ALDE.
Răspunde
0 0
mihai
12 Aug 03:22
Are dreptate, provocatorii au fost trimiși de PSD și ALDE.
Răspunde
0 0
Cornel
11 Aug 16:50
Asa este d-le Coarna, au fost aduse de partidele politice dar cu o completare: aflate la putere. Adica de partidele PSD-ALD-UDMR. Codrin Stefanescu (capul de luna) nu o avea vreun amestec in cooptarea "gorilelor" care l-au pazit pe Dragnea la iesirea de la DNA?
Răspunde
0 0
johnneil
11 Aug 15:53
TIGAE. Asa este cunoscut acest individ.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?