Cioloș: Dacă domnul Cadariu a afirmat că apăr grupuri de interese, să spună exact care sunt acestea

 

Premierul Dacian Cioloș a declarat marți că nu crede că fostul ministru al Sănătății l-ar fi acuzat că apără grupuri de interese, dar a precizat că, în cazul în care Patriciu Achimaș-Cadariu ar fi susținut acest lucru, ar trebui să spună exact, public, care sunt aceste grupuri.

"Eu n-am auzit, că nu stau la televizor să văd ce spune domnul Cadariu. Eu îl cunosc foarte bine și știu, am încredere în ceea ce spune că ceea ce spune o face argumentat și, dacă aici are elemente precise, sunt autorități publice care au responsabilități în acest domeniu, care pot fi informate legat de acest lucru. Nu cred că a spus un moment domnul Cadariu că eu, personal, apăr anumite grupuri de interese. Dacă a spus acest lucru, să spună exact public care sunt aceste grupuri de interese. Dânsul știe foarte bine care a fost obiectivul nostru la inserarea acestui Guvern pe domeniul sănătății, că de asta i-am propus această funcție și știe foarte bine și ce-mi propun pe viitor", a explicat Cioloș, răspunzând unei întrebări, la Parlament, după ce a participat la votul pachetului de legi privind achizițiile publice.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?