Cinci magistraţi şi un notar au fost trimişi în judecată de DNA

 
Patru procurori, un judecător şi un notar au fost trimişi în judecată de DNA. Magistraţii sunt acuzaţi că ar fi participat la fraudarea examenului de ocupare a unor funcţii de conducere în parchete.

Procurorii anticorupţie susţin că magistratul Dumitru Gheorghe a obţinut funcţia de prim-procuror al Parchetului Piteşti, după ce i-a dat 15.000 de euro unui anchetator de la Parchetul General. Acesta ar fi influenţat câţiva membri din comisia de examinare. Afacerea a fost intermediată de un fost judecător şi membru al CSM, Gheorghe Bucur.


Sterian Guli, procuror la Urziceni, a câştigat un post de conducere după ce ar fi obţinut subiectele, înainte de concurs, chiar de la preşedintele comisiei de examinare Gabriela Ghiţă.

Luând în considerare calitatea pe care o au, cei şase vor fi judecaţi de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?