CHARLIE HEBDO. TEORIILE BIZARE ale CONSPIRAŢIEI, în ATACUL TERORIST de la Paris, DEMONTATE

 
Teorii ale conspiraţiei, în atentatul de la Paris
Teorii ale conspiraţiei, în atentatul de la Paris
Teorii ale conspiraţiei, în atentatul de la Paris Teorii ale conspiraţiei, în atentatul de la Paris Teoria conspiraţiei privind oglinzile retrovizoare, demontată

CHARLIE HEBDO. Mai mulţi internauţi francezi au postat pe internet câteva imagini care, susţin aceştia, ar dovedi o imensă teorie a conspiraţiei, informează L'Express. Suspectând manipularea, aceştia au criticat culoarea diferită a oglinzilor retrovizoare ale maşinii atacatorilor, dar şi "greşeala" pe care au considerat-o intenţionată a cărţii de identitate a unui terorist, uitată în maşina lăsată în urmă de aceştia când au fugit.

CHARLIE HEBDO. Prima observaţie făcută de internauţii francezi a fost cea referitoare la oglinzile retrovizoare ale maşinii Citroen furată de terorişti miercuri, care erau albe în prima fotografie făcută la locul atacului terorist şi negre atunci când maşina a fost regăsită de poliţie. Explicaţia este simplă: oglinzile erau cromate şi, expuse la lumină, strălucesc cu o intensitate mai mică sau mai mare, după cum o dovedeşte şi experimentul unui alt internaut, care a folosit acelaşi tip de maşină.

(w460) Teoria con

Alţi adepţi ai teoriei conspiraţiei au susţinut, tot pe internet, scrie sursa citată, că cei doi terorişti nu l-au executat pe poliţistul aflat pe caldarâm cu sânge rece, pentru că "în filmare nu apare destul sânge vizibil" şi pentru că poliţistul ar fi fost inert. Din păcate, agentul de poliţie Ahmed Merabet a murit, în exerciţiul funcţiunii, ucis cu sălbăticie. Filmare nu reprezintă un fals, din nefericire, ci o execuţie în plină stradă.


"Gafa" unuia dintre terorişti, care şi-ar fi uitat în maşina lăsată în urmă cartea de identitate, este şi ea considerată "imposibilă" de către adepţii teoriei conspiraţiei, unii dintre aceştia văzând în acest gest un semn clar al unei "strategii".

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
15 -3
08 Jan 23:33
Faza cu oglinzile masinilor poate fi verificata din filmari. Ca filmarile se fac din mai multe unghiuri si se poate verifica daca e asa sau nu. Dar faza cu pasapoartele ori buletinele... e de cascadorii rasului. Iar asa zisul sofer elev de 18 ani era la scoala cand a avut loc actiunea steag fals. Colegii au spus ca elevul ala asa zisul sofer era cu ei la ore cand a avut loc actiunea serviciilor israeliene.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?