Inspira milă şi cerşea în intersecţie. L-au urmărit şi... şoc. Ce maşină are şi în ce casă stă

Un jurnalist american avea bănuiala că un cerşetor dintr-o intersecţie aglomerată ar fi, de fapt, un impostor, care profită de bunătatea oamenilor. Galeria Foto.Ziaristul Jack Vale a decis să urmărească atent, din umbră, activitatea cerşetorului şi să facă publică ancheta lui. Ce aflat? Că după 4-5 ore în care stă cu mâna întinsă în stradă, bărbatul cu pricina merge după colţul unei clădiri şi urcă într-o maşină scumpă, un Chevrolet. Jurnalistul a continuat urmărirea. Aşa cum credea, cerşetorul se îndrepta spre casă. Şi ce casă... "Sărmanul" locuia într-o vilă scumpă şi cochetă.

Atunci, reporterul a decis să sune la uşă şi să-l confrunte pe cerşetor. I-a spus că a aflat că este un impostor şi l-a întrebat de ce face asta. Infractorul a încercat să se apere spunând că e casa unui prieten, dar minciuna n-a ţinut.

Cum decurgea activitatea falsului cerşetor, în Galeria Foto.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?