Ce spune șeful Interpol Costa Rica despre reținerea Elenei Udrea și Alinei Bica

 
Elena Udrea, reţinută pe stradă de Interpol
Elena Udrea, reţinută pe stradă de Interpol

”Nu a intervenit nici o presiune internă sau externă pentru reținerea Elenei Udrea și Alinei Bica'',  a declarat,  pentru corespondentul Antena 3,  șeful Interpol Costa Rica, Gustavo Chinchilla.Oficialul costarican a mai spus că Alina Bica a fost în audiență la Interpol în urmă cu patru luni.

„Într-o audiență, doamna Alina Bica s-a prezentat la biroul Interpol însoțită de consilierii săi legali într-un mod foarte politicos. La acel moment nu ne-a oferit locația, dar am păstrat contactul cu avocații ei care ne-au lăsat informații de contact”, a spus el.

„Cu doamna Elena Udrea nu am avut niciun tip de contact, niciun tip de abordare și imediat după reținerea doamnei Elena, unul dintre avocații doamnei Alina Bica ne-a contactat și eu i-am spus că era timpul să se predea, că cel mai bine era să se prezinte singură la Tribunalul penal al Întâiului Circuit judiciar din San Jose. Dar, el mi-a spus că urma să vorbească cu doamna Bica și că apoi ne va contacta din nou”, a dezvăluit șeful biroului Interpol Costa Rica, potrivit Antena 3.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
mihai domnita
11 Oct 11:49
pentru ce faptă este urmărită ELENA UDREA ,...? Este criminal, inuman ca un copil de 10 zile să fie lăsat în drum , fără sprijinul mamei,.. Cred că, datoria , dacă despre o datorie este vorba, e VAX pe lângă datoria istorică a României , de $68433764377,854, care nu echivalează cu datoria Elenei Udrea și pentru care niciun INTERPOL din lume nu se deranjează, Pe cale de consecință, sunteți niște amețiți de cap care umblă pe întuneric. Eliberați femeia cu celeritate.
Răspunde
0 0
johnneil
11 Oct 09:24
Oare din ce bani isi traiesc zilele aceste femei? Cred ca azi din bani mei. maine din bani tai si poimaine din bani lui. etc.
Răspunde
0 0
Fane
11 Oct 11:56
5 Nene, hai sa nu exageram. Costa Rica nu e Elvetia. Sint sigur ca primeau banishori de la varanul sau fasolica. In plus, sint muuuuult mai multi, si mai tineri si mai batrini, in tara care cheltuie pe zi cit nu cistiga tot familionul dumitale pe an ! Sint oameni care dau un milion de dolari pe o scrisoare ... un milion !!! Bani munciti din greu, bineinteles !!!
0 0
Jan
11 Oct 08:44
... niste pierde vara care vroiau sa isi justifice salariile aparind la televizor arestind niste femei cu copii in carucior ... se vede ca ipocrizia e la mare cautare in lumea asta !
Răspunde
0 0
mihai domnita
11 Oct 11:51
11 OBSERVAȚIE CORECTĂ, JAN
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?