Ce rămâne în urma PSD, în Piaţa Victoriei. VIDEO

 
Foto: Iulian Tănase - Facebook
Foto: Iulian Tănase - Facebook
Foto: Iulian Tănase - Facebook Foto: Iulian Tănase - Facebook Foto: Iulian Tănase - Facebook Foto: Iulian Tănase - Facebook Foto: Iulian Tănase - Facebook

Mormane de gunoaie, asta a rămas în Piaţa Victoriei după mitingul PSD de sâmbătă. După apariţia pe reţelele de socializare a imaginilor cu mizeria din faţa Guvernului, membrii comunităţii REZIST s-au mobilizat şi s-au dus să strângă gunoaiele.Vezi în imaginile de mai jos cum arată Piaţa Victoriei după plecarea celor care au participat la mitingul PSD:

După apariţia filmuleţelor cu mizeria lăsată în urma lor de susţinătorii PSD, oamenii s-au mobilizat pe Facebook pentru a se duce în Piaţa Victoriei să facă curăţenie. 

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat, la finalul manifestaţiei din Piaţa Victoriei, de către un grup de membri ai mişcării #Rezist, de ce membrii şi simpatizanţii PSD şi ALDE nu îşi adună gunoiul rămas în urma lor după miting.

"Sunt 200 de angajaţi de la salubritate care asta fac acum", le-a răspuns Dragnea, el fiind întrebat apoi cine plăteşte pentru lucrarea de strângere a acestor gunoaie.

Membrii #Rezist i-au mai strigat liderului PSD că după protestele organizate în Piaţa Victoriei de către această mişcare nu rămân gunoaie, fiind adunate de participanţii la proteste, conform Agerpres.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?