Ce mașini preferă românii în 2018

 

Topul celor mai căutate mașini de pe Autovit.ro pentru primele nouă luni ale anului 2018 este deținut de Volkswagen, cu peste 12 milioane de accesări unice, BMW cu peste 11 milioane de accesări și Audi cu peste 10 milioane de accesări. Topul continuă cu Mercedez-Benz (6.8 miliane de accesări) și Ford, cu 3.8 milioane de accesări.La capitolul modele, Volkswagen Passat a generat cel mai mare interes (2,7 milioane de accesări), Volkswagen Golf (2,4 milioane de accesări) și Audi A4 (2,4 milioane de accesări). Topul continuă cu BMW Seria 3 (2,3 milioane de accesări) și BMW Seria 5 (1,9 milioane de accesări).

Peste 40% dintre mașinile de pe platforma Autovit.ro sunt produse după 2014 și doar 1% sunt mai vechi de anul 2000. În ultimii ani, ponderea mașinilor de sub cinci ani vechime a crescut constant cu câteva puncte procentuale pe an.

Cel mai căutat segment de preț este cel între 5.000 și 10.000 de euro, iar jumătate dintre mașinile listate pe Autovit.ro se încadrează în această categorie. Pentru acest segment, oferta este diversă și include modele noi precum Fiat, Opel, Dacia, Renault, Suzuki și Volkswagen.

În ceea ce privește capitolul combustibil, mașinile cu motorizare diesel sunt predominante, fiind de 4,5 ori mai multe decât mașinile cu motorizare pe benzină. În același timp, anul 2018 este cel mai bun an de până acum pentru mașinile electrice, atât în țară, cât și în Europa. Acest lucru este vizibil și pe Autovit.ro unde sunt peste 60 de anunțuri de mașini electrice. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Auto
31 Oct 18:10
Păi ce stie romanache ? Sta in garsoniera ,baga gaz de 20 de lei ,manele si doua ture pe centru...Dar important sa fie bmw...chiar dacă din '95
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?