Ce a păţit un bărbat din Dâmboviţa care a vrut să meargă la prostituate cu bani traşi la xerox

 

Un tânăr din comuna dâmboviţeană Valea Mare, bănuit de falsificare de monede şi punere în circulaţie de valori falsificate, a fost reţinut de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate.Mai exact, poliţiştii din Găeşti au stabilit că tânărul din Valea Mare ar fi oferit unor prostituate două bancnote false, de 50 de lire, pentru a întreţine relaţii sexuale cu el. Însă, femeile şi-au dat seama imediat că bancnotele sunt false, aşa că au sunat imediat la Poliţia.

Bărbatul dornic de iubire la marginea străzii a fost ajutat de un prieten care lucrează la o instituţie din Găeşti şi pe care l-a rugat să îi tragă la xerox o bancnotă de 50 de lire sterline. Prietenul său i-a xeroxat mai multe astfel de bancnote.

Acum el este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de falsificare de monede şi punere în circulaţie de valori falsificate, fiind cercetat sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile. Şi cel care l-a ajutat la xeroxarea banilor este anchetat, însă în cazul său se continuă cercetarile în stare de libertate.

sursaAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?