Ce a declarat Bădulescu la Parchetul general după mitingul din 10 august

 

Aurelian Bădulescu, viceprimnarul Capitalei rămas fără sprijin politic din partea PSD, a fost audiat la Parchetul general pe data de 24 august2018, la două săptămâni după violenţele de la mitingul diasporei.Viceprimarul PSD al Capitalei Aurelian Bădulescu, a făcut o afirmaţie halucinantă, miercuri seara la Realitatea TV: "A trebuit să mint în legătură cu protestele din 10 august 2018." Replica sa a venit în contextul în care PSD Bucureşti a decis, miercuri seară, să-i retragă sprijinului politic lu Bădulescu.

Întrebat în ce a constat declaraţia mincinoasă, Aurelian Bădulescu n-a vrut să detalieze. "Am avut o altă atitudine când m-au întrebat despre 10 august, am făcut tot ce am putut să trag cu partidul." (...) "O să mă cheme la Parchetul şi o să mă întrebe dacă am minţit", a mai precizat Bădulescu, în direct la "Talk News", de la Realitatea TV.

Aurelian Bădulescu a fost audiat la Parchetul general în data de 24 august 2018, după cum a scris la acel moment Realitatea.net.

După ce a fost audiat la Parchetul General peste trei ore, Aurelian Bădulescu a declarat că nu a existat niciun centru de comandă în ziua protestului din 10 august, aşa cum a precizat MAI.

Viceprimarul a început prin a spune că nu a fost în centrul de comandă, pentru ca apoi să precizeze că a fost, de fapt, într-o încăpere dintr-o clădire de lângă Guvern, despre care presupune că era a SGG.

"Nu a fost în niciun centru de comandă, aşa că nu am fost in centrul de comandă. A existat o încăpere unde reprezentanţii Prefecturii şi ai Administraţiei locale, respectiv subsemnatul.(...) Nu a fost nicio conspiraţie, nu a fost nimeni în altă parte. (...) D-na prefect a fost acolo (în clădirea SGG) în permanenţă, de la ora 16:00 până la ora 4:00, când am plecat acasă." a declarat Bădulescu.

Întrebat de intervenţia jandarmilor, viceprimarul a afirmat după audiere: "Nu s-a greşit din partea Jandarmeriei Române, am avut de-a face cu o dezordine publică provocată, bătăi de stradă tip Belfast, violenţa era aproape de neimaginat."

Viceprimarul Aurelian Bădulescu a mai afirmat în august 2018 că existau "SEMNALE SUBLIMINALE" că vor fi violenţe, iar oamenii legii şi-au făcut treaba.

Autodenunţ în direct! Bădulescu, "omul lui Firea": Am minţit despre mitingul din 10 august (VIDEO)
Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
johnneil
31 Jan 10:31
Ramane cum am stabilit! Acest individ a fost, este si va ramane o javra.
Acum dupa ce a fost inlaturat de la ros oase gustoase are procese de constiinta la cele declarate anterior.
Ce incredere poate mai prezenta un asa specimen? Un nemernic si jumatate!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?