Cât de bogată este Viorica Dăncilă. Averea premierului, în creştere de la un an la altul

Cât de bogată este Viorica Dăncilă. Averea premierului, în creştere de la un an la altul
Cât de bogată este Viorica Dăncilă. Averea premierului, în creştere de la un an la altul

Averea noului premier PSD, Viorica Dăncilă, a crescut de la ultima declaraţie oficială cu peste 12.000 de euro. Potrivit ultimului document postat pe site-ul Guvernului săptămâna trecută, primul ministru are în conturi o sumă cumulată de peste 120.000 de euro şi este proprietara mai multor terenuri în Predeal, Dolj şi Teleorman. Viorica Dăncilă a avut, în 2017, în calitate de europarlamentar, un venit anual de aproximativ 80.000 euro.Cel de-al treilea premier desemnat de PSD, Viorica Dăncilă, s-a bucurat de o creştere a averii de la an la an. Potrivit ultimei declaraţii postate pe site-ul Guvernului la sfârşitul săptămânii trecute, Viorica Vasilica Dăncilă a acumulat în conturi, în 2017, o avere puţin peste 120.000 euro, cu aproximativ 13.000 de euro mai mult decât în anul anterior. În calitate de europarlamentar, aceasta a fost remunerată cu un venit anual uşor sub 80.000 euro, adică aproximativ 6.700 euro pe lună.

Cu toate acestea, premierul nu a fost singurul care a contribuit la bunăstarea familiei. Soţul primului ministru, Cristinel Dăncilă, a câştigat, anul trecut, în funcţia de manager al OMV Petrom S.A. peste 73.000 euro, mai exact 6.144 euro pe lună. Astfel, familia Dăncilă a avut în 2017 un venit cumulat lunar de aproximativ 13.000 de euro.

Potrivit adevarul.ro, Viorica Dăncilă preciza în declaraţiile de avere anterioare că, în perioadele ianuarie-octombrie 2016 şi mai 2014, a cotizat către partidul care ulterior a propus-o premier sume în valoare de 20.000 şi respectiv 40.000 de lei.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?