Casa Regală română, anunţ care uimeşte Europa. Scandalul este mare!

 

Casa Regală nu va participa la nunta fostului principe Nicolae, susţin surse apropiate nepotului Regelui Mihai. Invitaţia trimisă a fost înapoiată nedeschisă.Surse apropiate fostului principe Nicolae au declarat, duminică, faptul că invitaţia pe care Nicolae şi Alina Blinder au trimis-o Casei Regale a fost înapoiată fără să fie deschisă.

Mai mult, susţin aceleaşi surse, nici mama nepotului regelui Mihai nu va participa la ceremonie.

Casa Regală nu va veni, nu a confirmat. Nu a răspuns la invitaţie. A trimis-o înapoi, nedeschisă (invitaţia - n.r.). Mama i-a spus lui Nicoale, din câte ştiu, personal, că nu va veni. Doar sora lui a anunţat că vine”, a declarat sursa citată, preluată de Mediafax.

Nepotul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae, se căsătoreşte cu Alina Binder în 30 septembrie, petrecerea urmând să aibă loc la Cazinoul din Sinaia. Cei doi vor pleca de la biserică în caleaşcă, aşa cum s-a întâmplat în urmă cu zeci de ani, la nunta principesei Ileana, fiica Regelui Ferdinand.

Citiţi şi:

Cine este Alina Binder, viitoarea soţie a fostului principe NicolaeAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
LILIANA
16 Sep 18:27
Comportament necioplit si nefiresc. Parca sint constrinsi, infricosati de vreo amenintare. Este absolut nenatural ,nici macar politicos sau macar, diplomatic. Inexplicabil pentru niste fiice ale Regelui Mihai, un rege demn care si-a iubit poporul si tara si nu a tradat- cum se duce propaganda pentru derutarea poporului.
Printul Nicolae este, in prezent, cel mai iubit de catre poporul roman care il si vede cel mai demn urmas al Regelui Mihai. Nu a facut nimic sa fie repudiat atit de categoric. Cu cit il vor respinge si nedreptati, cu atit mai mult oamenii il vor indragi mai mult, iar ceilati asa-zisi printese si printi vor cadea mai jos in ochii si inimile noastre.
Le dorim tinerilor miri sanatate si fericire deplina impreuna, o casnicie frumoasa, si sa faca voia lui Dumnezeu intotdeauna spre mintuire !
Răspunde
0 0
st.il.
16 Sep 17:37
Ptr. Nicolae și Alină: så vă fie viața lungă, fericită și îmbelșugată !. Și iertați-vă neamurile, căci sunt multe, bătrâne, rele și proaste !!!...
Răspunde
0 0
st.il.
16 Sep 16:19
Ți se face scârbă!. Câtă răutate din partea unei "margarete" și unei "dude" care au cerșit foloase unui teleormănean...Poate nu au bani să "dea darul" !...De mă-sa ce să mai zici !!!...Greață totală ptr.niște milogi !...
Răspunde
0 0
st.il.
16 Sep 16:15
Ți se face scârbă!. Câtă răutate din partea unei "margarete" și unei "dude" care au cerșit foloase unui teleormănean...Poate nu au bani să "dea darul" !...De mă-sa ce să mai zici !!!...Greață totală ptr.niște milogi !...
Răspunde
0 0
anonim
16 Sep 14:05
Simpatici tinerii . Multa fericire si bucurii le dorim.
Si sa nu ia in seama ura si mizeriile matusii celei urate, lacome si rele. De altfel se pare ca educatia fetelor lui Mihai Întâiul a fost grav neglijata, si ca ele au niste deficiențe de gandire, niciuna neavand maniere si purtari princiare, dimpotriva, cu toatele sunt niste țațe.
Răspunde
0 0
Nae
16 Sep 13:52
Un comportament de mahala care nu denota nici o urma de regalitate, se vede ca ia atins si pe ei tranzitia spre nimic ...
Răspunde
0 0
Mioara
16 Sep 13:22
Pentru ca anteriorul comentariu nu a fost publicat de realitatea.net, revin.
Margareta, gestul tău este o tristețe pentru cei care l-am iubit enorm pe Regele Mihai. Bunăcuviința iti cerea ca la o scrisoare care iti/vă este adresată să răspundeti. Faptul că ai returnat scrisoarea fără să o deschizi este un gest lipsit de conștiința si eticheta "regală" pe care ai fi obligată să o respecți. NU a-i fi îndrăznit să faci asa ceva dacă Regele Mihai era in viată. Este o minimă datorie a ta pentru ca respectul nostru să-ți fi fost onorat. Așa,... l-ai ascultat pe DUDĂ ! Rusine !
Răspunde
0 0
Mioara
16 Sep 13:05
Margareta, plângem toți care l-am iubit pe Regele Mihai. Gestul tău este o rușine! La orice scrisoare adresată, bunul simț te obliga să dai un răspuns. Dar, să nu desfaci scrisoarea si să o retrimiți expeditorului este o rușine "regală", pe care nu cred că o făceai dacă Regele Mihai ar fi fost in viață. Asa, fără Cel mai iubit Român, ți-ai permis să-l asculti pe DUDA.RUSINE să iti fie !
Răspunde
0 0
johnneil
16 Sep 12:21
Asta este un gest cat se poate de urat.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?