Carmen Dan, gafă în timpul comandamentului de urgență. Un prefect i-a dat o lecție de geografie

 
Carmen Dan
Carmen Dan

Ministrul de Interne Carmen Dan caută Întorsura Buzăului în Buzău, când de fapt ea este în Covasna. Carmen Dan și geografia României nu par să fie cele mai bune prietene. Ministrul de Interne l-a întrebat pe prefectul Buzăului care este situația din Întorsura Buzăului.

Răspunsul a venit ferm: Întorsura nu este la noi, ci la Covasna. Gafa s-a produs în timpul comandamentului pentru situații de urgență. 

MAI a precizat, după comandamentul de urgenţă unde ministrul Carmen Dan l-a întrebat prefectul de la Buzău de măsurile luate pentru Întorsura Buzăului că ministrul a întrebat, de fapt, despre depresiune şi nu despre localitatea în sine, care se află în Covasna, notează Mediafax.

„Referitor la discuţiile din cadrul videoconferinţei din această dimineaţă, facem următoarea precizare: Zona Întorsura Buzăului, depresiunea şi nu localitatea în sine, este în competenţa Administraţiei Bazinale de Apă Buzău – Ialomiţa /Sistemul de Gospodărire a Apelor Buzău şi figurează ca fiind una dintre cele 22 de zone de risc comunicate de către Apele Române. În dialogul cu prefecţii, ministrul afacerilor interne a solicitat modul în care autorităţile au în atenţie aceste zone. Despre această zonă a fost vorba în discuţia cu prefectul de Buzău şi nu despre localitatea care este situată în judeţul Covasna”, au oferit lămuriri reprezentanţii Ministerului de Interne.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?