Carieristele zodiacului! 5 femei pentru care munca este totul

Descoperă care sunt femeile din zodiac pentru care munca reprezintă totul! Balanță

Una dintre cele mai muncitoare zodii este Balanța. Îi place să știe că tot ce iese din mâna ei nu mai are nevoie de niciun retuș și șeful sau clienții vor fi foarte recunoscători. Pentru femeia Balanță ziua de muncă se termină cu multe ore lucrate peste program și cu o ședință de yoga. 

După atâtea bătăi de cap are nevoie de relaxare. Totuși, deși se bucură de succes pe plan profesional, marea ei temere este că nu o să găsească jumătatea care să o definitiveze ca om. Poate că ar fi mai bine să te relaxezi și să îți acorzi timp și pentru tine, prietenii tăi și întâlniri cu tipi care te atrag! Frumusețea și șarmul tău nu trebuie să fie private de ochii admiratorilor. 

Berbec

Berbecul nu s-a dat niciodată în lături când a fost vorba de muncă, indiferent dacă obișnuința spune că unele job-uri nu sunt pentru femei. Dorința femeii Berbec a fost aceea să demonstreze că o femeie poate să muncească și chiar să exceleze într-un domeniu predominat de sexul masculin. 

Are o satisfacție nespus de mare atunci când primește laude din partea superiorilor ei, iar asta nu se întâmplă rar. Ai grijă, totuși, să îți mai suni și familia din când în când să știe că ești bine și să te bucuri împreună cu prietenii de reușitele tale. 

Mai multe aici.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?