Calmul dinaintea furtunii. Aliatul lui Trump a dezvăluit tot despre conexiunile cu Rusia

 
Donald Trump
Donald Trump
Donald Trump

Fostul consilier al lui Donald Trump, Michael Flynn, nu va merge la închisoare, în ciuda problemelor sale legale, deoarece a cooperat pe deplin cu procurorii pe tema legăturilor dintre echipa președintelui și oficialii ruși. Întreaga Americă așteaptă acum dezvăluirile care vor urma.Procurorul special Robert Mueller a precizat marţi că Michael Flynn a „contribuit substanţial” la investigaţia privind amestecul Rusiei în alegerile prezidențiale din SUA din 2016 şi nu ar trebui condamnat la închisoare.

Este o veste bună pentru Flynn și una neplăcută pentru administrația Donald Trump, care așteaptă acum dezvăluirile.

Flynn a pledat vinovat pentru sperjur la data de 1 decembrie 2017, devenind primul oficial de rang înalt din echipa lui Donald Trump care a fost de acord să coopereze în cadrul investigaţiei.

El a admis atunci că a discutat cu ambasadorul Moscovei despre ridicarea sancțiunilor aplicate Rusiei, înainte ca Donald Trump să preia președinția.

Un memoriu cenzurat

Poziția procurorului Mueller a fost comunicată prin intermediul unui memoriu al cărui conținut este parțial cenzurat.

Memoriul precizează că inculpatul a ”contribuit substanțial” la o investigație penală, dar cum porțiunea care urmează după această mențiune este cenzurată, este neclar acum la ce investigație face referire procurorul și mai ales cine este ținta acestei investigații.

Cel mai probabil, informațiile considerate acum prea sensibile, vor fi comunicate în momentul în care noi persoane din jurul lui Donald Trump vor fi puse sub acuzare.


Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?