Call of Duty: Modern Warfare 2 a vândut 4,7 milioane de exemplare în doar 24 de ore

 
FOTO: pcgameshardware.com
FOTO: pcgameshardware.com
Potrivit unor estimări, dintr-un raport intern Activision, Call of Duty: Modern Warfare 2 nu a avut doar o lansare foarte buna, a fost de fapt cea mai reuşită lansare, din istorie, al unui produs de entertainment.

Această afirmaţie este bazată pe cifre de vânzări, reprezentanţii Activision spunând că au reuşit să facă distribuie de suma de 310 milioane de dolari, în doar 24 de ore de la lansare. Nici măcar nu este vorba de o cifră la nivel mondial, fiind contorizate doar America de Nord şi Marea Britanie.

Cele 310 milioane de dolari au fost obţinute din vânzarea a 4,7 milioana de unităţi, un număr impresionant, ţinând cont nu sunt luate în calcul Europa şi Australia şi că suntem în plină criză economică. Call of Duty: Modern Warfare 2 a fost lansat pe PC, Xbox 360 şi PS3.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?