Băsescu: Nu se mută voturile o dată cu alianţele politice

 
Traian Băsescu
Traian Băsescu
Traian Băsescu este convins că pe data de 7 decembrie multe partide vor dori la guvernare. Preşedintele doreşte un guvern care să nu lucreze pentru oamenii de afaceri.

"O astfel de alianţă (n.r. PSD - PNL)  nu transferă automat voturile. Nu se mută voturile o dată cu alianţele. Una este alianţa cu poporul şi alta este alianţa politică", a spus Traian Băsescu.

Băsescu doreşte un guvern care să nu lucreze pentru oamenii de afaceri.

"Preocuparea mea este una singură: ca România să aibă un guvern care să lucreze pentru oameni, şi nu pentru oamenii de afaceri. Aici este marele risc al unui guvern numit pe influenţe. Bătălia mea este pentru echitate, pentru un lucru corect pentru toţi românii. Ce vreţi să puneţi în spatele lui Johannis? - este întrebarea mea către politicieni", a spus Băsescu.

Preşedintele este convins că pe data de 7 decembrie vor fi multe partide care vor dori la guvernare. "Este un joc politic care a mers prea departe, care îi afectează pe români în fiecare zi. Ca să fie Johannis, ar trebui să am o discuţie cu el ca programul de guvernare să nu se stabilească la domnul Patriciu. ar trebui să îmi dea asigurări că este un guvern agreat de el. Primul lucru care trebuie rezolvat este guvernul care aşteaptă să fie votat în Parlament", a mai spus Băsescu.

VEZI AICI RESTUL DECLARAŢIILOR LUI TRAIAN BĂSESCU

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?