Averea celui care a comis cea mai mare fraudă de pe Wall Street ar putea fi confiscată de procurori

 
Foto: thesun.co.uk
Foto: thesun.co.uk
Procurorii americani vor confiscarea caselor, maşinilor, vapoarelor, valorilor mobiliare, argintăriei şi a pianului soţilor Madoff, după ce Bernard Madoff, fostul şef al bursei Nasdaq, a pledat vinovat în 12 martie pentru acuzaţiile de fraudă, potrivit unui document de la tribunal.
Documentul, înaintat tribunalului din Manhattan, reprezintă scrisoarea oficială de intenţie a guvernului privind confiscarea anumitor active, după ce Madoff a pledat vinovat la 11 capete de acuzare în cadrul celei mai mari fraude de pe Wall Street, care a generat pierderi de aproape 65 miliarde dolari în decursul multor ani.

Avocaţii lui Madoff nu au fost disponibili imediat pentru comentarii.


Madoff, în vârstă de 70 de ani, fost preşedinte al bursei Nasdaq, este închis în aşteptarea sentinţei ce va fi pronunţată în 16 iunie. Avocaţii lui Madoff intenţionează să facă recurs la ordinul judecătoresc ce a suspendat libertatea pe cauţiune, după pledoaria dramatică a lui Madoff.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?