Augustin Lazăr, dezlănţuit: Toader alimentează intrigi, nu dă dovadă de bărbăţie

 

Reacţie nervoasă a procurorului general Augustin Lazăr, după ce ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a făcut o vizită la instituţia pe care o conduce, dar a stat de vorbă cu un adjunct. "Toader alimentează intrigi, ar trebui să dea dovadă de bărbaţie", a afirmat Lazăr."Ministerul Public este condus de procurorul general şi de nimeni altcineva. Dacă ministrul Justiţiei avea ceva de discutat, trebuia să aibă curajul să vină la mine, nu mănânc oameni. A preferat să vină tiptil, să urzească intrigi, să încerce să bage zâzanie prin combinaţii obscure", a afirmat procurorul general Augustin Lazăr. 

"Domnia sa a contactat un procuror care are probleme. Acel procuror trebuie să-şi clarifice intâi problemele de legitimitate şi asta se poate face printr-o adunare generală. Acel procuror are probleme de reprezentativitate", a declarat Laz[r, vorbind despre adjunctul său Bogdan Licu. Aceasta este vizat de o acuzaţie de plagiat în teza de doctorat.

Lazăr l-a mai acuzat pe Toader că a încercat, print-o diversiune, să distragă atenţia de la fondul problemei create de noile modificări din Justiţe. "Informaţia zilei era faptul că secţia de procurori a CSM a convocat adunarea generală a procurorilor, iar (Tudorel Toader - N.R.) a dorit să o pună în ceaţă printr-o manipulare de acest gen, pentru ca procurorii să inceapă să se lupte între ei."

"Magistraţii din ţară sunt convocaţi de către CSM în adunări generale să-şi dea cu părerea cu referire la un act normativ suspect de neconstituţionalitate, a cărui aplicare va bloca Ministerul Public", a mai opinat procurorul general al României. 

Tudorel Toader declanșează procedura de înlocuire a procurorului general

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Amalia
21 Feb 18:02
De râsul lumii! Înalți demnitari ai statului se ceartă te miri pe ce idee îi mai vine d-lui TT.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?