ATENŢIE, FUNCŢIONAR RĂU! Incredibil ce a păţit un om de afaceri din Craiova

 
Un om de afaceri a fost muşcat de mână de un funcţionar public
Un om de afaceri a fost muşcat de mână de un funcţionar public

Un om de afaceri din Craiova a fost muşcat de mână de un executor judecătoresc. Omul de afaceri a scos certificat medico-legal, a depus o reclamaţie la Finanţele doljene şi este hotărât să depună plângere şi la Poliţie.

Omul de afaceri spune că a fost muşcat de funcţionarul public din cadrul Agenţiei Judeţene a Finanţelor Publice în timpul predării unui imobil executat silit. Şerban Bică susţine că executorul nu a fost de acord să semneze un proces-verbal şi a devenit nervos. Pentru a intra în posesia unor documente l-a muşcat de mână.

"În momentul când am cerut să fie semnat pe toate filele de inspectorii fiscali care semnau actul a devenit brusc agitat. A încercat să-mi smulgă hârtiile şi m-a muşcat de mână. Gestul reflex a fost să feresc mâna şi am dat drumul la act. Am sunat la 112 şi ei au fugit", a spus omul de afaceri Şerban Bică. Omul de afaceri a depus deja o adresă la Administraţia Financiară în care reclama incidentul şi este hotărât să-l reclame pe funcţionar şi la Poliţie. Bărbatul are şi un certificat medico-legal.


În cadrul Finanţelor doljene a fost declanşată o anchetă.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?