Artizanii din localitatea mureşeană Chendu îşi aşteaptă cumpărătorii

 
Foto: Realitatea TV
Foto: Realitatea TV
Criza financiară îi afectează şi pe negustorii din Chendu, localitatea mureşeană renumită pentru împletiturile din pănuşi de porumb. Vânzările nu mai merg la fel de bine ca în anii trecuţi.

Pe soseaua E 60, la doar 25 de kilometri de Tîrgu Mureş, în localitatea Chendu, produsele artizanale îşi aşteaptă cumpărătorii. Oferta diversificată şi aproape toate produsele sunt făcute din pănuşi de porumb. Acum rar se mai găseşte câte un client.

Ca şi ceilalţi săteni, Rebeka a făcut toată viaţa ei împletituri. De mai bine de 40 de ani, întreaga familie îşi câştigă existenţa din vânzarea produselor artizanale.

Dacă în urmă cu câţiva ani, aproape la fiecare minut se oprea câte o maşină cu turişti care să cumpere articole confecţionate din pănuşi, acum nici traficul nu este intens, şi cu atât mai puţin numărul clienţilor care să se oprească în Chendu.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?