Apocalipsa lui Ioan: Europa invadată de musulmani și începerea unui nou război mondial

 

Apocalipsa lui Ioan a fost scrisă la sfârșitul secolului I e.n., de către unu evreu creștin, pe numele Ioan, pe care mulți îl consideră ca fiind Apostolul Ioan. Etimologic apocalipsa înseamnă revelație.

Apostolul Ioan are o revelație a lui Christos și transmite mesajul pe care acesta i l-a dat. Textul cărții are o esență profetică. Apocalipsa sau sfârșitul lumii. Va pieri omenirea în urma unei catastrofe naturale sau omul va fi principalul artizan?

Ioan a scris viziunile sale într-o grotă din Phatmos. Zona se afla sub control roman. Se estimează că, Ioan a scris această carte la 60 de ani după moartea lui Christos. Cartea este plină de profeții, mesaje, semne, simboluri. S-a scris mult despre toate acestea. Un lucru este cert, avem un sfârșit. Nu știm când și din ce cauză.

Nu dorim să facem o paralelă între Apocalipsa lui Ioan și catrenele lui Nostradamus, pentru că, mulți dintre dumneavoastră considerați acest lucru o blasfemie.  Revenim la un catren al lui Nostradamus, care pare să fie de actualitate și să-l analizăm fiecare dintre noi.

În Dunăre și Rhin va veni să bea,
Cămila cea mare și nu e pocăință,
Ronul va tremura mai tare ca Valea Loarei,
Și în apropiere de Alpi, Cocoșul îi va doborî.

Chiar dacă mulți dintre noi suntem sceptici cu privire la catrenele lui Nostradamus, constatăm că, acest catren are un mesaj care ar putea să devină realitate sau este.

Mai multe pe efemeride.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?