Antonescu îl compară pe Dragnea cu Stalin sau Ceauşescu: Şi-a jucat tare şi bine interesele

 

Fostul lider al PNL Crin Antonescu a declarat miercuri seara că propunerea avansată de Liviu Dragnea pentru funcţia de premier, Sevil Shhaideh, este ''o dovadă de maximă forţă în interiorul partidului'' şi ar putea duce la ''comparaţii răutăcioase'' cu Iosif Stalin sau Nicolae Ceauşescu.

Dragnea a jucat tare şi a jucat bine din punctul de vedere al intereselor sale în ultimul an, a spus Antonescu la Realitatea Tv. El a arătat că într-un partid cu atât de mulţi politicieni obişnuiţi cu cele mai înalte demnităţi propunerea făcută de Dragnea este surprinzătoare, fiind ''o dovadă de maximă forţă în interiorul partidului'' şi pe scena politică.

Antonescu a arătat că s-ar putea face ''comparaţii răutăcioase'' cu lideri ca Iosif Stalin sau Nicolae Ceauşescu, care, aflaţi în funtea partidelor, ''rareori erau prim-miniştri'', fiind preferate figuri cu valenţe administrative, cum este şi Sevil Shhaideh.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că Sevil Shhaideh a fost singura din partid în care a avut încredere că poate pune în aplicare programul de guvernare cu care formaţiunea a câştigat alegerile, el arătând că aceasta va beneficia de un sprijin efectiv atât din partea sa, cât şi a PSD.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?