Andreea Marin, suspectă de cancer

 
Andreea Marin
Andreea Marin

Andreea Marin a trecut prin momentre dramatice în luna noiembrie a anului trecut. În urma unui control medical, medicii au anunțat-o pe vedetă că este suspectă de cancer și că trebuie să facă o serie de investigații amănunțite pentru a i se putea pune un diagnostic corect. 

„Ce m-a convins să mă operez este atenția mea constantă pentru sănătate și dorință de echilibru. Știm foarte bine că fără sănătate nu avem mai nimic. Aveam o problemă și trebuia analizată obiectiv, de un specialist. Am avut norocul să întâlnesc un medic deosebit, de o rară calitate umană. Am căpătat încredere cunoscând mulți pacienți ce au trecut prin mâinile lui și mi-am spus că aici, acasă, vreau să mă operez și eu. Problemă mea de sănătate a implicat riscuri, dar Dumnezeu a fost cu mână pe umărul meu și îi mulțumesc. A existat chiar și riscul extrem de incomod al unui răspuns nefavorabil în urmă biopsiei realizate în timpul operației, dar mă bucur nespus că sunt sănătoasă astăzi, recuperarea merge bine, am scăpat de disconfortul de zi cu zi din zonă cervicală, am reînceput să merg la antrenamentele de sport și mă simț din ce în ce mai bine”, a povestit Andreea Marin pentru click.ro.

„Am trecut printr-o biopsie. Am fost unul dintre pacienţii norocoşi. Am avut doar de extirpat ceva. Alţii nu sunt aşa norocoşi. Eu sunt un om puternic, mă ştiţi doar, dar aşa e, aşteptarea te omoară. E greu de descris în cuvinte ce simţi în acele momente, până vine rezultatul. Mi-au scos doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu. 800 de grame de tumoră. Aveam cocoaşa aceea în spate, care crescuse din senin”, a mai spus Andreea Marin.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?