Andreea Bălan aruncă bomba: a ţinut secret până acum, dar a trebuit să recunoască în direct la TV

 
Andreea Bălan
Andreea Bălan

Andreea Bălan și George Burcea sunt și mai fericiți de când o au pe micuța Ella. De puțin peste o lună, viața lor s-a schimbat complet. Acum au încă un motiv de a zâmbi și de a-și clădi viața împreună. Nu se grăbesc spre căsătorie, dar acest pas nu este exclus.

Recent, invitată într-o emisiune TV, Andreea Bălan a fost obligată să recunoască ce a ţinut secret timp de 10 luni: ea şi actorul George Burcea s-au logodit.

"Noi suntem de mult timp logodiți, dar de obicei vreau să-l ascund (inelul de logodnă n.r.) printre mai multe inele. Nu am vrut să mă promovez prin logodnă sau prin viața personală.  Într-adevăr s-a întâmplat în ianuarie, atunci când am și conceput-o pe Ella. L-am mai avut pe mână, dar l-am ascuns printre inele.


Nouă nu ne-ar plăcea să mergem la primărie sau să avem o slujbă într-o biserică. Ne-ar plăcea pe o plajă, într-o vacanță, poate în următoarea vacanță când Ella o să fie mai mare.  Nu vreau nici acte, nici în biserică. Nu am vrut să spun că am primit inel ca să nu fiu asaltată cu întrebări", a povestit Andreea Bălan la emisiunea de la Antena 1.

sursaAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?