MENIU

Ion Crăciunescu: Arbitrul spaniol a anulat corect golul dinamoviştilor

Foto: sport365.ro

Fostul arbitru intenaţional, Ion Crăciunescu, a comentat fazele discutabile ale meciului câştigat de Unirea în faţa lui Dinamo. Alb-roşii au acuzat că li s-a refuzat un penalty şi li s-a anulat un gol perfect valabil.

Referitor la faza în care Dinamo a solicitat penalty, Crăciunescu a declarat că arbitrul spaniol, Munoz, a greşit neacordând penalty pentru că este evident faultul lui Varga asupra lui Bruno Simao.

"Jucătorul dinamovist are prim planul, iar cel de la Urziceni îi pune piciorul în faţă pe direcţia lui de alergare. Sunt circumstanţe pentru penalty", a declarat Ion Crăciunescu la GSP TV.

Fostul mare arbitru i-a dat dreptate spaniolului pentru golul anulat spre finalul reprizei a doua.

"Arbitrul a anulat golul pentru o împingere. Este fault la Fernandes, arbitrul a judecat bine, nu avem argumente să îl contestăm. Jucătorul dinamovist sare fără să atingă mingea, în contact cu adversarul. Nu cred că fluiera aiurea!", a mai spus Craciunescu.

Echipa antrenată de Dan Petrescu, Unirea Urziceni, a trecut, duminică, pe teren propriu, de Dinamo, scor 1-0, în derby-ul etapei a 32-a a Ligii I. În urma acestui rezultat, Unirea Urziceni a trecut pe primul loc în clasamentul Ligii I, cu 66 de puncte, depăşind-o pe Dinamo, care a coborât pe locul secund, la un punct în spatele ialomiţenilor, cu doar două etape înainte de finalul campionatului. În ultimele jocuri, Dinamo va întâlni FC Braşov (a) şi FC Argeş (d), în timp ce Unirea va evolua cu FC Timişoara (d) şi Steaua (a).