MENIU

Scandal uriaș în Guvern! Executivul pregătește adoptarea unei Ordonanțe de Urgență privind majorările salariale pentru a opri greva

Scandal uriaș în Guvern! Executivul pregătește adoptarea unei Ordonanțe de Urgență privind majorările salariale pentru a opri greva

Este scandal uriaș în Guvern! Executivul se pregătește să adopte pe repede înainte Ordonanța cu majorările salariale pentru angajații din Guvern, Cultură și Administrație, în speranța că va stinge protestele. Angajații executivului în schimb continuă greva și resping proiectul pus în transparență. Nemulțumiți sunt și angajații din Parlament. 

În mijlocul unui val de proteste și nemulțumiri, Guvernul României se confruntă cu un scandal de proporții. Executivul intenționează să adopte rapid o Ordonanță de urgență care vizează majorările salariale pentru angajații din Guvern, sectorul Culturii și Administrație, într-o încercare disperată de a opri valul de greve și nemulțumiri.

Proiectul de Ordonanță, pus recent în transparență decizională, a fost primit cu scepticism din partea angajaților din Executiv, care au declarat că propunerile sunt insuficiente și nu răspund în mod adecvat cerințelor lor. Protestele continuă, iar angajații guvernamentali refuză să renunțe la grevă, în ciuda eforturilor autorităților de a găsi o soluție rapidă.

Nemulțumirea nu se oprește aici. Angajații din Parlament s-au alăturat corului de voci care critică măsurile propuse, acuzând Guvernul de lipsă de transparență și consultare în adoptarea acestor decizii.

Continuă revolta pentru salarii! Angajații Guvernului nu vor să renunțe la GREVA japoneză

Continuă revolta pentru salarii! Angajații Guvernului nu vor să renunțe la greva japoneză până când salariile nu le sunt majorate cu 30 la sută. Revoltă este și în alte instituții importante din țară.

Angajații din Guvern sunt în grevă japoneză încă de vineri, de când premierul Marcel Ciolacu a refuzat să le majoreze salariul cu 30 la sută. Aceștia poartă banderole pe braț, în semn de protest. Oamenii spun că lefurile nu le-au mai fost mărită de 10 ani.

Mai multe articole despre:
guvern ordonanta salarii majorari greva